Allround servicemonteur
Eminent
Soest, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

Wij zijn op zoek naar een Allround Servicemonteur voor een technisch beheer afdeling. Als Servicemonteur ben je werkzaam in de utiliteit en zorg je voor de service en onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwgebonden installaties.

Door je ervarenheid heb je kennis van zowel W als E-installaties. Daarnaast heb je ervaring met koeltechniek, periodiek onderhoud en inspecties aan cv installaties.

Als Servicemonteur weet je storingen te analyseren en op de juiste wijze op te lossen voor de klant. Daarnaast hou je bezig met het verrichten van elektrotechnische, hydraulische metingen en testen.

Door middel van deze metingen ben je in staat om servicerapportages op te stellen voor intern en extern gebruik.

Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

Functieeisen

Voor de functie van Servicemonteur beschik je over :

 • Een MTS WTB of E diploma of gelijkwaardig
 • Aanvullende opleidingen zoals STEK, PO / PI
 • Als Servicemonteur ben je het visitekaartje van de organisatie, hierdoor ben je zeer klantgericht en dienstverlenend.
 • Je wil voor de lange termijn gaan en je binden aan de organisatie.
 • Bedrijfsomschrijving

  Gaan voor resultaat, de opdrachtgever en het samen doen zijn drie kernwaarden van de organisatie. Samen met relaties en onderling met collega’s maken zij de toekomst.

  Deze opdrachtgever is een allround technische dienstverlener met een zeer groot netwerk. Het is een installateur met een passend antwoord op alle technische en complexe vraagstukken op hoog niveau.

  Pijlers binnen deze organisatie zijn het bieden van oplossingen voor de toekomst en duurzaamheid. Dit zie je terug in de omgang met medewerkers en opdrachtgevers.

  Lange termijn relaties aangaan en willen investeren om gezamenlijk doelen te realiseren. Ben jij op zoek naar een werkgever waar samenwerken écht hoog op de agenda staat?

  Een werkgever waar je gezamelijk verrassend en vooruitstrevend op een no-nonsense wijze de beste service kan verlenen? Dan ben je bij deze werkgever aan het juiste adres!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Deze vacature gaat om een vaste baan bij onze opdrachtgever
 • Je krijgt via Eminent een jaarcontract en aansluitend een vast contract bij deze opdrachtgever
 • Arbeidsvoorwaarden volgens het CAO
 • Salaris is afhankelijk van ervarenheid en competenties
 • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak
 • Ruime mogelijkheden op het gebied van toepasbare opleidingen voor de installatietechniek
 • Ben je geïnteresseerd geraakt in bovenstaande vacature en wil je eerst het één en ander doornemen alvorens te solliciteren?

  Neem dan contact op met één van onze experts installatietechniek per mail of telefoon. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via LinkedIn.

  Wij komen graag in contact met jou om het inhoudelijk te bespreken en bij interesse een afspraak te maken ter kennismaking.

  Een afspraak buiten kantoortijden is mogelijk bij ons op kantoor of een plek bij jou in de omgeving. Uiteraard worden alle contacten discreet behandeld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier