Onderzoeker , FujiFilm Manufacturing Europe B.V.
Randstad
TILBURG, NL
6 dagen geleden

Als onderzoeker aan de slag bij een toonaangevend, groot en professioneel, maar ook gemoedelijk industrieel bedrijf? Wij zijn namens Fujifilm op zoek naar een onderzoeker.

Waarom wil je deze baan als onderzoeker?

Je gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf waarin men streeft naar perfectie. Er is aandacht voor een fijne werkomgeving en voor jou als mens! Uiteraard ontvang je een markt conform uurloon tussen de €15,-

en € 17,50. Wat je precies gaat verdienen wordt in overleg afgestemd en is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

Naast een goed salaris ontvang goede secundaire voorwaarden. Denk hierbij aan o.a. €0,17 reiskosten met een maximum van €10,20.

Verloopt de samenwerking voor beide partijen naar wens dan behoort het volgen van diverse MBO / HBO opleidingen zeer zeker tot de mogelijkheden.

Waar ga je werken?

Fujifilm is een toonaangevende Japanse multinationaal. In Tilburg hebben zij een grote productie locatie : een deel van het Europese hoofdkantoor en een grote research afdeling.

Op deze research afdeling ontwikkelen zij continue nieuwe technologieën en producten voor hun productielocaties wereldwijd.

Jij gaat in dit geval aan de slag op de research afdeling en je bezig houden met diverse testen.

Waarom wil jij werken voor Fujifilm?

Fujfilm heeft een unieke bedrijfscultuur. Zij hebben Brabantse gemoedelijkheid weten te combineren met het Japanse streven naar perfectie.

Voor jou betekent dit dat je aan de slag gaat bij een open, eerlijke, informele en gemoedelijke werkgever. Oftewel een organisatie waar jij het belangrijkste kapitaal bent.

Een organisatie die jou een tal van ontwikkelmogelijkheden biedt, waar nog samen koffie wordt gedronken en een organisatie die leuke dingen voor zijn mensen organiseert.

Tegelijkertijd is Fujifilm toonaangevend en streeft men iedere dag weer naar perfectie. Jij gaat als onderzoeker bij Fujifilm dan ook aan de slag met de nieuwste technologieën.

Je gaat daarin niet zomaar testjes doen, maar bijdragen aan de ontwikkeling van membranen. Een product waarmee je bijdraagt aan de vooruitgang van technologie, industrie, maar ook het milieu en menselijk welzijn.

Wat ga je precies doen?

Je gaat (proef) opstellingen opzetten aanpassen en resultaten evalueren + rapporteren. Dit doe je aan de hand van een grote verscheidenheid aan testen.

Je werkt voornamelijk op door Fujifilm zelf ontwikkelde evaluatieopstellingen (kleinschalig proces-technisch).Uiteraard blijf je in overleg met interne klanten over de resultaten van de evaluaties.

In deze baan zal je soms snel moeten handelen in verband met strakke deadlines en daarbij dien je zeer nauwkeurig en kwaliteitsbewust te werk gaan.

Wie zoeken wij?

Jij bent in het bezit van een afgregonde MBO niveau 4 opleiding en hebt aantoonbare affiniteit met de functie. Dit bijvoorbeeld door je opleidingsachtergrond of omdat je ervaring hebt in een vergelijkbare functie.

Gezien de rol ben jij een energieke, pro-actieve en dynamische collega met hoge output. Daarnaast beschik je ook goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).

Dat begrijpen we!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier