verzorgende ig
Randstad
MIDDELBURG, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Mensen met een verstandelijke beperking helpen met de start of het einde van de dag. De allerbeste zorg bieden en een luisterend oor zijn.

Dat doe jij als verzorgende IG in de gehandicaptenzorg!

Binnen Randstad Zorg doe je dit op flexibele basis. Op basis van wat jij hebt ingevuld, maakt onze planning jouw rooster.

Dit houdt in dat je zelf de regie houdt over waar en wanneer jij aan het werk gaat. Indien er een klik is over en weer is het tevens mogelijk om vast in dienst te gaan bij de opdrachtgever.

Hoe ziet jouw dag er uit als medewerker in de flexpool?

Je meldt je bij de zorginstelling en bespreekt samen met collega's welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal cliënten onder zijn of haar hoede en helpt elkaar waar nodig.

Je ontvangt informatie over de cliënten die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle cliënten geholpen?

Dan ben je klaar voor die dag en wie weet sta je de volgende dag weer op een hele andere afdeling.

Het aanbod :

 • op verschillende locaties / afdelingen van onze opdrachtgever bij jou in de buurt werkervaring opdoen als verzorgende IG
 • jij bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt
 • cursus en trainingsaanbod via Randstad Zorg
 • uurloon conform cao gehandicaptenzorg (FWG 35)
 • Wat heb je nodig om in aanmerking te komen?

 • stage- of werkervaring als verzorgende IG in de ouderenzorg
 • diploma verzorgende IG niveau 3
 • ervaring met ADL handelingen en tilliften
 • Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging of zoek je aanvulling in uren? Solliciteer dan via onderstaande button! Voor vragen kun je ook bellen op 070-3704755.

  Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoedt.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier