Gediplomeerd Opticien
Specsavers
Groningen
1 dag geleden
source : Optiek vacatures

Functie omschrijving Gediplomeerd Opticien

In onze winkel in Delfzijl zorgen onze partners er samen met het team voor dat onze klanten iedere dag weer de best mogelijke service en oog- en hoorzorg krijgen.

We hebben in het team Delfzijl binnenkort een plek vrij voor een opticien. De plek is in te vullen vanaf 8 uur per week.

Wat ga je doen?

Als opticien zorg je voor de best mogelijk oogzorg voor elke klant. Je voert professionele oogmetingen en contactlenscontroles uit.

Ook los je klachten op als die er zijn. Uitstekende service staat voorop. Je bent betrokken, servicegericht en hebt een no-nonsens mentaliteit.

Je hebt binnen Specsavers de mogelijkheid om door te groeien en bijvoorbeeld je contactlensspecialisme te halen. Ben je optometrist en wil je eens een kijkje in onze keuken nemen?

Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Wat kun je van Specsavers verwachten?

Specsavers werd in 1984 opgericht door Doug en Mary Perkins. Vanaf het begin hadden zij een heldere missie : de best mogelijke oogzorg bieden tegen betaalbare prijzen en met een uitstekende klantenservice.

En dat is gelukt. Inmiddels is Specsavers uitgegroeid tot een van de grootste optiekketens. Alleen al in Nederland zijn er al meer dan 130 Specsavers-vestigingen.

Wereldwijd zijn dat er bijna 1800. Al onze winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers die met ons een partnerschap zijn aangegaan.

Naast dat het onzettend leuk is om voor ons te werken bieden we je :

 • een uitstekend salaris
 • diverse interne trainingen
 • werken in een groeiende, dynamische en flexibele organisatie
 • vrijheid om je werk naar eigen bevinden in te richten
 • Contactpersoon

  Vries AddThis Sharing ButtonsShare to LinkedInLinkedInShare to E-mailEmailShare to FacebookFacebookShare to TwitterTwitterShare to WhatsAppWhatsApp Ben jij geinteresseerd?

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier