Vrachtwagenchauffeur
tempo team
Appingedam, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb jij altijd gedroomd van een baan als vrachtwagenchauffeur? Zie jij jezelf al in de cabine zitten? Dit is je kans! Haal je vrachtwagen rijbewijs via Tempo-Team.

Wat kost mij dat hoor ik je zeggen? Helemaal niets! Reageer ook als jij alleen je code95 nog moet halen. Daar ga ik je mee helpen!

Wat bieden wij jou

 • Gegarandeerde uren, dus geen werk, wel betaald!
 • Werkplezier door je droom na te jagen
 • 1,5 jaar baangarantie. Inclusief pensioenopbouw!
 • Minimaal 32 uur op contract, fulltime werk
 • Een betaalde opleiding tot vrachtwagenchauffeur
 • Een werkgever die goed bereikbaar en leuk is
 • Wie ben jij

  Wat is er dan voor nodig om bij ons een opleiding te volgen? Allereerst ben jij in het bezit van een rijbewijs B. Je hebt een klant- en servicegerichte instelling.

  Daarnaast ben jij fulltime beschikbaar. Een goede beheersing van het Nederlands is ook belangrijk. Wat eerder beginnen of wat later thuis zijn is voor jou prima.

  Je woont in de omgeving van Apeldoorn.

  Wat ga je doen

  We beginnen met een kennismaking. Dit doen we via een telefoongesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw motivatie en cv.

  Ik wil weten waarom jij kiest voor vrachtwagenchauffeur. Waarom ben jij geschikt om vrachtwagenchauffeur te worden. Jouw motivatie om deze opleiding te volgen moet staan als een huis.

  Is dit gesprek van beide kanten positief? Dan is de volgende stap assessments maken. De resultaten gebaseerd op MBO 2-3 niveau moeten dan in elk geval gemiddeld zijn.

  Het assessment bestaat uit een persoonlijkheids- en een capaciteitentest. Deze testen worden sowieso besproken, ook als het resultaat eens wat minder mocht zijn.

  Dit gesprek doen we persoonlijk via de webcam of op een Tempo-Team vestiging. Tijdens het gesprek bespreken we de resultaten van de test.

  Ook is dit het moment om elkaar wat beter te leren kennen. Dit zal ook het moment zijn dat we samen besluiten om het traject in te gaan.

  Er is nog wel 1 stap te doen en dat is de rijtest. Als die goed gegaan is ga ik je inschrijven voor de opleiding. Natuurlijk bespreken we hoe dit het beste past in jouw privé situatie.

  Waar ga je werken

  Zodra jij je rijbewijs hebt zorg ik voor een leuke werkplek. Wat je gaat doen hangt helemaal van jou af! Jij moet het werk gaan doen en leuk vinden.

  Daarom bespreken we uitgebreid de mogelijkheden. Niks staat nog vast! Na het behalen van jouw rijbewijs in zo’n 5 maanden bieden ik jou zekerheid van een inkomen voor 1,5 jaar.

  Je krijgt dus actief een contract mét een doorbetalingsverplichting via Tempo-Team. Mocht ik even geen plek als vrachtwagenchauffeur hebben dan zoek ik tijdelijk ander werk voor je.

  Alles natuurlijk met als doel een leuke baan voor jou als vrachtwagenchauffeur!

  Sollicitatie

  Pak jij deze kans? Reageer dan direct!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier