MuleSoft developer
CONCLUSION
Utrecht, NL
5 dagen geleden

MuleSoft developer

Check dit MuleSoft developer. Bij Conclusion Accelerate krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het :

 • optimaliseren van het orderverwerkingsproces van de webshop van een grote drogisterij.
 • zorgen dat hulpbehoevenden hun (medische) bestellingen op tijd in huis hebben.
 • Hoe dit er concreet uitziet? Er wordt steeds meer online gewinkeld, zo ook bij deze drogisterij, een van onze klanten waar je als MuleSoft developer de grenzen van je eigen kunnen opzoekt.

  Door softwarecomponenten van MuleSoft te ontwerpen, documenteren en implementeren heb je veel invloed op het logistieke proces achter een bestelling.

  Samen met de klant denk je na over de beste oplossing en monitor je het proces van bestelling tot en met levering.

  Voor een andere klant van Conclusion zorg je als MuleSoft developer dat medische bestellingen op tijd geleverd worden aan klanten.

  Mensen die niet zonder die ene speciale rolstoel kunnen, zijn des te afhankelijker van jou. Naast een correcte levering is ook een juiste afhandeling achter de schermen essentieel.

  Denk hierbij aan een verwijsbrief voor de verzekeraar om de kosten te vergoeden, of een automatische notitie voor de chauffeur als een klant extra hulp nodig heeft bij de bezorging.

  De volledige digitalisering die je met MuleSoft software realiseert is niet alleen kostenbesparend, je helpt kwetsbare mensen mobiel te blijven.

  Binnen een relatief klein team werk je voor grote klanten met directe lijnen. Zo maak je het verschil.

  Onze Identiteit

  Conclusion Accelerate! De zelfstandige startup van Conclusion waar de expertise in het low-code platform MuleSoft voelbaar is.

  Ons team bestaat uit developers en architecten die oude technologieën moeiteloos uitfaseren en ontkoppelde, flexibele applicaties ontwerpen en bouwen.

  Daarnaast implementeren wij integratietechnologie, adviseren we onze klanten over de implementatie en het beheer hiervan.

  Bij ons kun je pionieren binnen een collegiale sfeer, want wij geven ruimte aan nieuwe ideeën en technieken. Het plezier dat we met elkaar hebben maakt wie we zijn en dat al onze collega’s het een leuke werkplek vinden.

  We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem.

  Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel.

  Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken.

  Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat.

  Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als MuleSoft developer goed bij Conclusion Accelerate in Nieuwegein.

  Jou missen we nog

  Jij bent te herkennen aan je gevoel voor techniek en je flauwe grappen.Vinden mensen je aanwezig? Of juist bedachtzaam? Mag allebei, want verschil moet er zijn.

  Voor deze functie ben je vooral sterk in analytisch en gestructureerd denken en ben je duidelijk in je communicatie. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf.

  Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als MuleSoft developer heb je natuurlijk wel verstand van zaken, waaronder :

 • MuleSoft-producten, zoals MuleESB, API Management, Cloudhub, Anypoint Platform Runtime Manager.
 • Of andere integratiesoftware, zoals webMethods, IBM WebSphere, Oracle Fusion Middleware, Tibco, BizTalk en / of Sonic.
 • Java.
 • Messaging en streaming : RabbitMQ, Kafka, ActiveMq, REST webservices en Json.
 • SOAP webservices.
 • Voor deze functie heb je minimaal hbo-niveau. Aangevuld met meer dan twee jaar ervaring als developer, met daarin het liefst ook ervaring met integratievraagstukken en interfaces.

  Waardering voor je werk

  In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als MuleSoft developer bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband) :

 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • een leaseauto om naar kantoor of naar de klant te reizen.
 • een telefoon en laptop, zodat je overal aan de slag kunt.
 • Trek je conclusie en solliciteer

  Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Myrte den Uijl, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06- 83173799 en MdenUijl conclusion.

  nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan.

  Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

 • Deel via
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier