Device cardioloog, Bossche Specialisten Coöperatie
Jeroen Bosch Ziekenhuis
s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
5 dagen geleden

De Bossche Specialisten Coöperatie u.a. (hierna BSC) is voor de vakgroep cardiologie wegens pensionering van een collega per 1 juli 2022 op zoek naar een device cardioloog 0,9 FTE (m / v).

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid.

Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol.

Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het . De Bossche Specialisten Coöperatie (BSC) is het samenwerkingsverband van alle specialisten in het JBZ.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis streeft naar de beste zorg voor de patiënt en stelt daarbij vier kernwaarden centraal : veilig, gastvrij, open en vernieuwend.

Hierbij is de samenwerking met huisartsen en andere zorgpartners in de regio van groot belang.

Ons ziekenhuis beschikt over een goed geoutilleerde RVE Cardiologie met een modern ingericht PCI-centrum. De vakgroep Cardiologie heeft een opleidingserkenning in affiliatie met UMC Utrecht.

De vakgroep

De vakgroep bestaat uit 14 cardiologen, inclusief 1 Chef de Clinique en richt zich op :

 • Interventiecardiologie (1300 procedures per jaar)
 • Acute cardiologie met een goed geoutilleerde EHH en CCU
 • Pacemakerimplantaties en imaging
 • Poliklinische en klinische zorg
 • Tevens beschikt onze vakgroep over 12 arts-assistenten en 4 verpleegkundig specialisten. Op het gebied van cardiologische zorg zijn er uitstekende samenwerkingsverbanden met UMC Utrecht, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Radboud UMC, evenals met Bernhoven Ziekenhuis Uden op het gebied van ICD-controles en PCI’s.

  Ons ziekenhuis beschikt over een moderne level 3 Intensive Care. Voor het doen van wetenschappelijk onderzoek beschikt de vakgroep over een researchteam’.

  Wat vragen wij?

  Jij bent een enthousiaste en ondernemende allround cardioloog met specifieke aandacht voor de zorg rondom cardiale devices en bent EHRA CP gecertificeerd.

  Uiteraard kun je uitstekend functioneren in teamverband en ben je patiëntgericht en communicatief vaardig. Je draagt op collegiale wijze bij aan het succes van de vakgroep en de RVE Cardiologie.

  Wij verwachten dat je jezelf naast devices inzet voor de algemene cardiologische zorg. Je bent tevens bereid om actief te participeren in werkgroepen (o.

  a. kwaliteit en 1e lijn). Ook heb je affiniteit met managementtaken en onderwijs en in dat kader ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan de opleiding van arts-assistenten, coassistenten, laboranten en verpleegkundigen.

  Een (bijna) afgeronde promotie strekt tot aanbeveling.

  Wie zijn wij?

  De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ. De BSC staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek.

  Binnen onze coöperatie zeten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie.

  Wij zijn een betrouwbare partner, voor u als medisch specialist maar ook voor onze patiënten en onze samenwerkingspartners.

  Zo kunnen wij samen met onze collega’s, onze partners het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio Den Bosch verhogen vanuit deze kerngedachte

  Wat bieden wij?

  Na een selectieprocedure van de vakgroep en de vacaturecommissie BSC bieden wij jou per 1 juli 2022 een lidmaatschap van de BSC en een positie in een goed geoutilleerd topklinisch opleidingsziekenhuis.

  Toetreding tot de BSC geschiedt conform een uniforme inverdienregeling .

  Interesse?

  Jouw schriftelijke reactie kun je tot en met 31 oktober 2021 richten aan mevr. dr. S.A.G. Kemink, voorzitter van de Bossche Specialisten Coöperatie.

  Jouw brief met Curriculum Vitae kun je versturen via het online sollicitatieformulier : www.jbz.nl / vacatures. Een assessment kan deel uitmaken van de sol licitatieprocedure.

  Informatie

  Voor meer informatie over de vakgroep / RVE Cardiologie kun je contact opnemen met drs. R.M.M. (Ronald) Gevers, lid dagelijks bestuur (tel.

  073-533 2784) of mevr. drs. J.T. (Janet) van Kuilenburg, medisch manager (073-533 6277).

  Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöpe ratie kun je contact opnemen met mevr. S.A.G. (Linda) Kemink via

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier