Mechanisch operator in Lemmer
Randstad
LEMMER, NL
1 dag geleden

Ben jij op zoek naar een ontzettend leuke werkomgeving? En werk je liever in de avond zodat je 's ochtends lekker uit kunt slapen?

Dat is mooi! Want ik ben op zoek naar een enthousiaste operator voor in de avonddienst.

Wat ga je doen?

De opdrachtgever maakt diepvriesproducten voor supermarkten, mogelijk heb je deze producten zelf wel eens aangeschaft! De operator heeft de verantwoordelijkheid om de productie zo goed mogelijk te laten verlopen.

De operator gaat zich vooral met de machines bezighouden, je bent daarom erg handig met het bedienen van deze machines. Daarnaast voorkom je problemen en denk je in oplossingen.

De persoon die ik zoek heeft eerder in de foodsector gewerkt. Daarnaast is het ook belangrijk dat je ervaring hebt in productiewerk.

Wie ben jij?

 • Je hebt technisch inzicht,
 • Je vindt het heerlijk om te werken van 15 : 00 uur tot 23 : 30 uur,
 • Je hecht waarde aan goede werksfeer en brengt dit zelf ook mee.
 • Wat bieden we jou?

 • Een baan voor langere tijd als je je werkzaamheden goed uitvoert;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot GoodHabitz, waarmee je jouw kennis kan verbreden;
 • Een werkplek waar een goede sfeer hangt;
 • Leuke en behulpzame collega's.
 • De opdrachtgever is een internationale fabrikant, het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen. Bij dit bedrijf wordt een hoge graad van perfectie nagestreefd op het gebied van dienstverlening, productie en kwaliteitszorg.

  Dit betekent dus dat je in een uitdagende omgeving komt waar verantwoordelijkheid en professionaliteit belangrijk is. Het betekent ook dat jij hier het beste uit jezelf kan halen en jezelf kan ontwikkelen.

  Bovendien is er ook ruimte voor gezelligheid.

  Enthousiast? Dan wil ik jou graag beter leren kennen. Solliciteer door op de blauwe sollicitatie button te klikken en zodra je sollicitatie binnen is neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Jaike de Boer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier