Junior Adviseur Geluid
Antea Group
Capelle a/d IJssel, NL
4 dagen geleden

Locatie : DeventerHeerenveenOosterhoutCapelle a / d IJssel 'Vakkennis, oog en oor voor de klant : ze maken jou tot een succesvolle adviseur.

Als het gaat om geluidadvies groei jij door naar de expert die technische kennis verbindt met ruimtelijk en juridische expertise.

Bij elk vraagstuk streef je naar een oplossing van maximale kwaliteit.'

Als junior adviseur Geluid voer je onderzoeken uit op het vlak van geluid en trillingen. Je ondersteunt de medior- en senior adviseurs.

Samen werken jullie aan een advies, waarmee onze klanten verder kunnen. Je ontwikkelt je binnen enkele jaren tot een allround adviseur.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je verder over :

 • Een afgeronde relevante hbo- / wo-opleiding (milieukunde, planologie, technische planologie, technische natuurkunde of een soortgelijke studie);
 • 0 - 2 jaar relevante werkervaring;
 • een flexibele en servicegerichte houding;
 • een enthousiaste en leergierige instelling.
 • Werken bij Antea Group

  Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

  Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur.

  We gaan voor kwaliteit! Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

  Antea Group en Milieu

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier