Junior Inbedrijfsteller Meet-
Technius
Achthoevenweg, Staphorst, NL
3 dagen geleden

Je bent hier : Home / Vacatures / Junior Inbedrijfsteller Meet- en Regeltechniek

Junior Inbedrijfsteller Meet- en Regeltechniek

Geplaatst op : 01.03.2019

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een specialist in de meet- en regeltechniek voor het inbedrijfstellen van installaties voor besturing van verwarming, ventilatie en koelingssystemen in de utiliteit.

De projecten waar je mee werkt zijn hypermoderne installaties voor onder andere op universiteiten, in ziekenhuizen en in datacenters.

Met jouw oplossingen maak je gebouwen veilig en efficiënt in energieverbruik.

Wat ga je doen :

Deze functie ben je betrokken bij de oplevering van grote projecten op toffe locaties. In het begin pak je de Regeltechnische Omschrijving (RTO) erbij.

Samen in een klein team installeer je de volledig regeltechnische installaties op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning en blijf je hierbij betrokken tot en met de oplevering.

Wat verwachten we van jou :

 • Een HBO-opleiding op het gebied van meet-en-regeltechniek, of vergelijkbaar verkregen met ervaring en extra opleidingen.
 • Meerdere jaren werkervaring met het inbedrijfstellen van verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC).
 • Ervaring met het werken aan de hand van RTO’s.
 • Ervaring met gebouwbeheersystemen.
 • In het bezig van een NEN3140 en een NEN1010 certificaat.
 • Rijbewijs B.
 • Kennis van IT-oplossingen voor meet- en regeltechniek is een pré.
 • Heb je ook veel ervaring met het opstellen van de RTO’s? Dan hebben we ook een functie Senior inbedrijfstelspecialist meet-

  en regeltechniek voor jou! Deze staat op onze website.

  Wat krijg je daar voor terug :

  Voor ons is het belangrijkste dat je met plezier naar je werk gaat. Wij zorgen dat je in een leuk team met toffe opdrachten aan het werk blijft en je inzet wordt beloond.

  Ben je zorgvuldig, nauwkeurig en zelfstandig en krijg je een kick van veel variatie in je werk, dan kom ik graag met je in contact om over deze uitdaging van gedachten te wisselen.

  Stuur je cv naar hello technius.nl of bel ons op 0384202224.

  Deze vacature is in eerste instantie voor regio west, maar woon jij nu buiten deze regio, neem dan gerust ook contact op! Wij zoeken doorlopend naar medewerkers voor deze opdrachtgever, dus we ontvangen jouw sollicitatie graag.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier