Monteur technische dienst
Aditech
Diemen, Noord-Holland
3 dagen geleden
source : TechnischeVacaturebank.nl

Zijn complexe elektrische of mechanische storingen de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan is deze baan als monteur technische dienst wat voor jou.

Ga direct aan de slag in onderhoud, reparatie, montage en installatie. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Je hebt techniek in de vingers en wil je graag verder ontwikkelen als vakman. Je werkt in deze functie vooral in de installatie en mechatronica.

Echter van elektrotechniek weet je ook het nodige. Werken in de technische diens

Ervaring met elektrotechnische, mechanische of pneumatische werkzaamheden (of een combinatie van deze specialismen)Opleiding MBO 4 elektrotechniekVCA-certificaat of deze willen halen via AditechRijbewijs B(E) is wel handig

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier