Tekenaar-Constructeur
Connetix Nederland
Hoofddorp, Noord Holland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Vind je plezier in je werk belangrijk, ben je bereid om hard te werken en doelen te bereiken en heb je al de nodige ervaring als Tekenaar-Constructeur?

Solliciteer dan nu! Organisatie Onze opdrachtgever is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau die in verschillende markten actief is.

ze hebben al ruim 25 jaar ervaring in engineering. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, detailleren en ontwikkelen van zware en lichte staalconstructies en machines voor klanten.

Afdeling en werksfeer De organisatie beschikt over een goed opgeleid en enthousiast team van gedreven engineers. Er wordt hard gewerkt om projecten af te ronden, daarnaast heerst er een fijne sfeer.

Wat de organisatie ook erg belangrijk vindt is dat je als engineer jezelf uit kan blijven dagen en jezelf kan blijven ontwikkelen.

 • Functiebeschrijving Wat ga je doen? Ontwerpen van verschillende constructies, systemen en machines; Het maken van detail tekeningen, stuklijsten, maken van berekeningen en het controleren hiervan;
 • Je voert overleg met klanten over de specificaties en / of wijzigingen van het project. Functie-eisen Functie-eisen Je hebt een HBO diploma Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt kennis van 3D-softwarepakketten (vooral Solidworks en Inventor) je hebt relevante ervaring. Profiel Resultaatgericht Teamspeler Je neem initiatieven en verantwoordelijkheid Arbeidsvoorwaarden Wat kun je qua aanbod verwachten?

  Het is allereerst een functie waarop je uitzicht hebt op een vast dienstverband, dat is natuurlijk ook fijn dat je zekerheid krijgt.

 • een mooi salaris tussen de € - € euro bruto per maand (er wordt gekeken naar ervaringsniveau); 25+ vakantiedagen (CAO afhankelijk);
 • een pensioenregeling, wel handig voor later; reiskostenvergoeding; studie- en opleidingsbudget. Als je geïnteresseerd bent in een dynamische organisatie met korte communicatielijnen en een informele cultuur, waar innovatie en professionaliteit hoog staat.

  Solliciteer dan voor deze functie. Als je wat meer vragen hebt, kan je met mij (Ricardo) contact opnemen, dit kan je doen door te bellen naar of stuur een WhatsApp! Hopelijk spreken we elkaar dan! To be considered for this vacancy, a good command of the Dutch language in speech and writing is mandatory.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier