medior belastingadviseur venlo
Koenen en Co
Venlo
13 uur geleden

Functie beschrijving

Natuurlijk ben jij een knappe kop en weet jij veel op fiscaal gebied. Met die kennis informeer en adviseer je onze klanten over allerlei belastingtechnische zaken.

Je maakt complexe aangiften, controleert aanslagen en maakt bezwaarschriften. Je begeleidt en stuurt bij, interpreteert en zoekt naar oplossingen.

Ook als het gaat om herstructureringen, fusies, overnames en opvolging, houd jij het hoofd koel. Cool ook , want je hebt plezier in je werk.

Maar, je weet ook dat je niet alles weet. Nu niet, en ook over tien jaar niet. Je bent een leergierige samenwerker die luistert, onderzoekt en doorvraagt .

Je volgt de ontwikkelingen op fiscaal vakgebied op de voet en brengt met jouw frisse blik nieuwe ideeën in. Zowel intern als extern ontwikkel je je tot een teamplayer die met andere specialisten en adviseurs naar de beste oplossing zoekt.

Alles voor het resultaat. Jouw drive om te groeien is aan!

Koenen en Co laat ondernemers succesvol ondernemen.Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn : Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën.

We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 285 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden.

Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring : Je hebt wo-werk- en denkniveau en hebt minimaal vier jaar werkervaring als belastingadviseur.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan via onderstaande button.

Suczes. Een kwestie van doen.

n.v.t

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier