Eerst verantwoordelijk verzorgende
Woonzorgcentrum De Haven
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Steeds meer ouderen vragen naar onze zorg. De Haven groeit. Met de nieuwbouw komen er 64 plekken bij. Om deze ouderen goede zorg te kunnen bieden, zoeken wij nieuwe collega’s!

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende ben je het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en zijn naaste familie met betrekking tot de zorgverlening en je bent verantwoordelijk voor de continuïteit hiervan.

Je vindt het een uitdaging om het totale zorgpakket te coördineren en uit te voeren. Dit doe je voor cliënten die aan jou zijn toegewezen.

Je bent de spil van de afdeling en je weet, omdat je intensief betrokken bent bij de dagelijkse zorg, wat de behoeftes van de cliënten zijn.

Je draagt zorg voor de (inhoudelijke) voorbereiding van en neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen.

Arbeidsvoorwaarden :

 • Een leuke baan in een organisatie waarin de lijnen kort zijn;
 • Een contract voor de duur van één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de cao VVT (FWG VVT).

  Functie eisen :

 • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige of Verzorgende IG aangevuld met een afgeronde EVV-opleiding of je bent bereid om deze opleiding te gaan volgen;
 • Je bent iemand die het voortouw neemt in de coördinatie van de zorg en bent deskundig in het onderhouden van familiecontacten;
 • Enige kennis van pc-gebruik is vereist.

 • Je bent professioneel, bevlogen, flexibel, gastvrij en respectvol.
 • In ons werk horen we prachtige levensverhalen en bemoedigen we mensen vanuit onze christelijke identiteit. We verwachten dat je hier ook inhoud aan kunt geven.
 • Bij interesse in deze vacature :

  Stuur je motivatiebrief en CV naar . Wil je meer informatie over deze functie of over werken in de zorg? Neem dan contact op met Ada Huijgen, teamleider zorg via ons algemene telefoonnummer 033-247600.

  We vertellen je graag meer over ons werk.

  Of ontmoet ons bij het wekelijkse Vacaturecafé elke vrijdagmiddag van 13.00 14.00 uur. Voor meer informatie kijk op .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier