(Leerling) Opticien
EyeCare
Noord-Holland
5 dagen geleden
source : Optiek vacatures

Functie omschrijving (Leerling) Opticien

Je vindt namelijk, net als wij, dat een oogmeting veel meer is dan een technische handeling, omdat je ervan overtuigd bent, dat je pas een goed advies kunt geven, als je ontdekt wat een klant beweegt.

Want een vrachtwagenchauffeur draagt zijn bril op een andere manier, dan iemand die acht uur per dag op kantoor zit, of veel sport.

Net als wij, zie je dat er in de markt steeds meer aanbieders komen, waardoor klanten het telkens lastiger vinden om te doorzien waar je nou moet beginnen als je een bril of lenzen nodig hebt.

Is die bril van bijvoorbeeld 99 euro, net zo goed als een bril van een paar honderd euro? Hoe beoordeel je de grote prijsverschillen die je vandaag de dag tegenkomt?

Vragen die voor jou eenvoudig zijn uit te leggen omdat je weet wat er komt kijken bij de vervaardiging van kwaliteitsproducten en innovatie.

Met jouw deskundigheid help je de klant van A tot Z met een nieuwe bril, zonnebril (op sterkte) of een andere kijkoplossing.

Je vindt de best denkbare oogzorg net zo belangrijk, als een klant die met een tevreden glimlach de deur uitgaat.

Net als wij, ben je gevoelig voor de omgeving waarin je woont, werkt en winkelt. Je voelt je daarom thuis in onze winkels, waar we klanten ontvangen in een relaxte sfeer en hen helpen aan de meest persoonlijke kijkoplossing.

Wij gaan ervan uit, als je bij ons solliciteert, dat je wilt behoren tot de beste in jouw vakgebied en het een uitdaging vindt om met de nieuwste snufjes en meetapparatuur te werken.

Je wilt jezelf voortdurend blijven ontwikkelen. In vakkundig en persoonlijk opzicht. En at the end of the day ben je ervan overtuigd dat je klanten kunt helpen met een goed advies en de mooiste merken, net als wij.

Functie eisen (Leerling) Opticien

Je bent een zelfstandig en ondernemend persoon die tegelijkertijd ook uitstekend in een team kan samenwerken. Je bent resultaatgericht, commercieel ingesteld en representatief.

Tevens vind je het leuk om een sterke relatie met het team en de klanten op te bouwen. Je beschikt over een diploma voor opticien of zit in de afrondende fase hierin en hebt relevante werkervaring in de optiekbranche.

Bedrijfsprofiel

Bij EyeCare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om oogzorg en dat is onze passie.

Medewerkers bij EyeCare zijn professioneel, betrokken, enthousiast en klantgericht. Heb jij deze eigenschappen en wil je graag met een professioneel team werken in een prettige werkomgeving?

 • Dan ben je bij EyeCare aan het juiste adres! Of je nu werkt als verkoopmedewerker, contactlensspecialist, opticien of optometrist;
 • als specialist bij EyeCare maak je onderdeel uit van een organisatie met gedreven professionals en werk je in een prettige omgeving.

  Als een dynamische optiekgroep bieden wij de stabiliteit van een keten in combinatie met de professionaliteit van een vak-opticien.

  Je krijgt alle ruimte voor wat betreft doorgroei-, opleidings- en carrièremogelijkheden.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende baan in een leuke winkel met een professioneel en betrokken team.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Contactpersoon

  Vries AddThis Sharing ButtonsShare to LinkedInLinkedInShare to E-mailEmailShare to FacebookFacebookShare to TwitterTwitterShare to WhatsAppWhatsApp Ben jij geinteresseerd?

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier