Retail specialist Blokker -
CPM
Utrecht, Utrecht, Nederland
1 dag geleden

Wil jij dé ''Wereld Specialist'' worden bij de Blokker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou als Retail Specialist! Het salaris betreft tot 21 jaar €9,40 per uur en vanaf 22 jaar €11,11, incl.

vakantiegeld en vakantiedagengeld. Lees snel de vacature!

Werklocatie : bij jou in de regio

Jouw functie

Jouw week is meestal als volgt verdeeld : op de 1e dag bouw je de schappen op en maak je genoeg ruimte voor de nieuwe vracht.

Op de 2e dag haal je de vracht binnen en ga je de schappen van de winkel indelen. Op de laatste dag zet je samen met de rest van het team de puntjes op de i en is de winkel geheel afgestyled.

Er is voor de creatievelingen altijd ruimte voor een eigen inbreng op diverse creatieve tafels. Elke week is anders en je komt dus ook steeds weer in een nieuwe winkel en situatie terecht, super leuk!

Je werkt samen met een team in jouw regio, Apeldoorn. Het team bestaat uit ongeveer 8 mensen en een voorman. De voorman is het aanspreekpunt voor het team en de Blokker, bij hem of haar kan je dus altijd terecht met vragen.

Gelukkig heeft iedereen in het team ervaring in het opnieuw inrichten van de Blokker, dus eigenlijk kan iedereen van het team je helpen!

Retailspecialist bij Blokker; Als de winkel leeg is wanneer wij binnenkomen en leveren na 3 dagen een perfect ingerichte winkel af, geeft dat echt een kick!

Wat bieden wij?

Je werkt voornamelijk op de dinsdag t / m donderdag (soms vrijdag) van 7 : 00 tot ongeveer 16 : 00 uur. Het is prettig wanneer je zelf een rijbewijs en vervoer hebt, zodat je zelfstandig naar de locatie kunt.

Is dat lastig voor je, kunnen we altijd kijken of je met iemand kunt carpoolen van je team, of de voorman. Je ontvangt een 0 uren contracten het salaris betreft tot 21 jaar €9,40 per uur en vanaf 22 jaar of ouder is het uurloon €11,11 beide incl.

vakantiegeld en vakantiedagengeld. Je ov kosten worden 100% vergoed en je krijgt van ons een ruime km vergoeding wanneer je met je eigen auto rijdt.

Verder zijn er nog de jaarlijkse memorabele bedrijfsfeesten waar we je zeker voor uitnodigen!

Wie ben jij?

Je hebt ervaring met het ombouwen van schappen of in de retail en je bent oplossingsgericht; het kan zijn dat iets op tekening staat en dat dit in de praktijk net niet helemaal past.

In overleg met de voorman, bespreek je dan een oplossing. Het is hard werken, maar wel in een gezellig en enthousiast team.

Je bent woonachtig in de regio Amersfoort - Apeldoorn - Deventer - Zwolle en je bent meerdere dagen per week beschikbaar.

Daarnaast is het dus een pre wanneer je je rijbewijs B hebt en eigen vervoer.

Blokker en CPM

Al ruim twee jaar bouwen wij de Blokker om naar de nieuwste formule! Inmiddels zijn wij echte Blokker specialisten geworden en zijn wij op zoek naar mensen met ervaring binnen de retail, die net als wij een Wereld Specialist van de Blokker willen worden.

De titel Wereld Specialist bij Blokker staat voor de expertise die je opdoet binnen jouw favoriete afdeling binnen de Blokker, meestal zal jij dan ook met een andere collega dat deel van de Blokker aanpakken.

Je kunt denken aan de volgende werelden : koken & bakken, inspireren & verrassen, eten & tafelen, opbergen & organiseren, wonen & sfeer maken enz.

Enthousiast?

Solliciteer dan via de solliciteren button en wij nemen contact met je op.

Na een telefonische kennismaking volgt er eventueel een selectiebijeenkomst bij ons op het Hoofdkantoor in Amstelveen, waarbij we je alles vertellen over de baan en Blokker en hier gelijk een specifieke Blokker training aan vast hebben.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier