Medewerker klantenservice per 22 oktober
Randstad
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij een expert in service, weet jij op een snelle, heldere wijze service te verlenen? Dan klink jij als dé ultieme klantenservice medewerker voor de e-Commerce afdeling van DHL.

KLANTENSERVICE MEDEWERKER

Jij bent de klantenservice medewerker op de e-Commerce afdeling bij DHL. Dat betekent dat je na de dagstart met een kop koffie, met je collega’s gaat kijken waar voor die dag de uitdagingen liggen.

Je beantwoord vragen van klanten via mail en telefoon. Een pakket te laat bezorgd? Vervelend, maar jij weet de oplossing.

Problemen met inloggen? Kan gebeuren, maar jij geeft de klant precies datgene wat nodig is om verder te kunnen.

DE OMGEVING

DHL Parcel staat bekend om haar uitstekende service. Dit houdt in dat je in een professionele werksfeer terecht komt, waar uiteraard ook ruimte is voor je eigen ideeën ten aanzien van het verlenen van service.

Jouw dienstverlenende en klantgerichte karakter komt dan mooi samen met je creatieve vermogen om een klantcase van A tot Z af te handelen.

Aangezien je met zakelijke partners werkt, is het niveau van klantcontact hoog.

WIE ZOEKEN WE

Als je klantgericht, assertief, dienstverlenend en verantwoordelijk bent, ben je al een heel eind. Je hebt ruime ervaring in klantenservice en weet snel te schakelen tussen klant, order en systeem. En verder?

 • HBO werk en denkniveau
 • 40 uur beschikbaarheid per week
 • Ervaring met klantcontact
 • Uitstekende Nederlandse én Engelse taalvaardigheden.
 • WAT BIEDEN WE

  Bij DHL zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Zo krijg je een training on the job om alle processen snel eigen te maken, en kan je zelf mogelijkheden verkennen om je werk nóg leuker en beter te maken.

  Bovendien kom je terecht in een klein, hecht team met een prettige werksfeer.

  Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel via de button!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier