Junior Credit Controller
Tuindeco International bv
Coevorden, Nederland
5 dagen geleden
source : Jobsonline

De Tuindeco Groep is producent, groothandel en online retailer van tuinhout en aanverwante producten zoals blokhutten, overkappingen, sauna’s en speeltoestellen.

Wij zijn een snel groeiende onderneming met een sterke groeiambitie. Tuindeco Groep heeft inkoopvestigingen in o.a. Azië, Baltische Staten en Polen en verkoopt haar producten door geheel Europa en daar buiten.

Het finance team bestaat momenteel naast de CFO uit een financieel controller, een hoofd financiële administratie, een assistent hoofd financieel administratie en twee administratief medewerkers.

In verband met interne doorgroei van één van onze teamleden zijn wij op zoek naar een echte teamplayer om zijn taken over te nemen.

Wat ga jij doen?Als (junior) credit controller ben je een kei in het onderhouden van contacten (zowel telefonisch, per e-mail als per post) met onze Nederlandse en internationale klanten.

Jij zorgt ervoor dat onze facturen tijdig betaald worden. Deze functie kent een hoog internationaal karakter wat de functie een extra uitdaging geeft.

Jij interpreteert de kredietwaardigheid van onze klanten en houdt contact met onze kredietverzekeraar. Indien nodig verzorg jij de overdracht van vorderingen aan het incassobureau of de deurwaarder.

Jij boekt dagelijks de ontvangen betalingen, verwerkt verkoopfacturen en creditnota’s en ondersteunt bij het verwerken van inkoopfacturen.

Op drukke momenten of bij afwezigheid van collega’s vragen wij je ook om te ondersteunen bij hun werkzaamheden.Wie ben jij?

Wij zoeken een loyale collega met een afgeronde financiële opleiding op MBO niveau, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren ervaring in de incasso branche.

Communicatief zeer vaardig en vasthoudendheid zijn vaardigheden die goed bij jouw passen. Jij beheerst zowel in woord als geschrift de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Je bent snel van begrip en werkt gestructureerd. In deze functie zijn een goed gevoel voor humor en stressbestendigheid tevens belangrijke eigenschappen.

Je beschikt over de volgende competenties : - Zelfstandig werken- Analytisch vermogen- Initiatiefrijk- Gestructureerd- Stressbestendig- Communicatief vaardig- Uitstekende beheersing van de Engelse & Duitse taalOpleidingsniveau & werkervaringJij hebt een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Economisch Administratief.

Enkele jaren ervaring in de incasso branche of bijvoorbeeld op een debiteurenafdeling zien wij als een mooie toevoeging in het profiel dat wij zoeken.

Vind je het leuk om in een dynamisch bedrijf met korte lijnen te werken, wil je fulltime werken en spreekt de functieomschrijving je aan.

Reageer dan snel op deze vacature.Wat bieden wij?Wij bieden een uitdagende functie in een laagdrempelige organisatie met korte lijnen en ruimte voor ideeën en eigen inbreng.

Tevens bieden wij een goede marktconforme beloning. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract, bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

ReagerenStuur een korte, maar bondige motivatie en je CV naar : personeelszaken tuindeco.com (mailto : personeelszaken tuindeco.

com?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Alfons Breukelman (HR) op het volgende telefoonnummer : 0524 515387

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier