Ontwikkelmanager woningbouw (landelijk)
Dura Vermeer
Utrecht
2 dagen geleden

Van het acquireren van nieuwe woningbouw projecten en het opbouwen van een relatienetwerk krijg jij energie. Als ontwikkelmanager bij Dura Vermeer Vastgoed in Utrecht ben jij dé persoon voor de acquisitie van nieuwe ontwikkellocaties.

Je gaat aan de slag door heel Nederland.

Dit wordt jouw baan

We zijn op zoek naar een ontwikkelmanager voor woningbouwontwikkeling, waarbij de nadruk ligt op de acquisitie van nieuwe projecten.

Als ontwikkelmanager heb je de verantwoordelijkheid voor het winnen van tenders, het acquireren van nieuwe projecten en het opbouwen van een relatienetwerk.

Je werkt zelfstandig met veel verantwoordelijkheid en bevoegdheid. De lijnen zijn kort waardoor je je kan focussen op je taak.

Een aantal van onze projecten zijn : Amsterdam Pontsteiger, Rijswijk Buiten, Hoofddorp Tudorpark en Almere Nobelhorst. Wil jij meewerken aan vergelijkbare gave woningbouwprojecten?

Dan ben jij verantwoordelijk voor de acquisitie van ontwikkellocaties en het leiden van vastgoedontwikkeling tenders. Je draagt zorg voor winnende concepten, voor de aankoop van ontwikkellocaties en de verkoop aan beleggers.

Je legt de basis voor de projectontwikkelaars van de werkmaatschappijen in het land zodat zij verder kunnen uitontwikkelen.

LI-DURAVERMEER

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Dura Vermeer Bouw & Vastgoed heeft de ambitie om flink te gaan groeien op het gebied van woningontwikkeling in 2021, daarom zijn wij op zoek naar meerdere projectontwikkelaars en ontwikkelmanagers voor onze werkmaatschappijen in het land.

Vanuit het Dura Vermeer Vastgoed-kantoor in Utrecht ga je aan de slag met verschillende woningbouwprojecten in het land.

Hiervandaan werk je nauw samen met externe partijen op verschillende locaties. Uiteraard heb je wekelijks overleg met je collega’s in Utrecht en kan je met hen sparren, brainstormen en kennis uitwisselen.

Dura Vermeer Vastgoed ondersteund de ontwikkelaars en ontwikkelmanagers van de vier nieuwbouw- en ontwikkelbedrijven met specifieke kennis op het gebied van onder meer grondexploitaties en transformaties.

Het creatieve team van onze eigen Design Studio werkt nauw samen met onze marketing & verkoop-professionals aan de ontwikkeling van toekomstbestendige concepten voor de leefomgevingen van morgen.

Dura Vermeer is een gezond bedrijf met een grote investeringsbereidheid en een snelle slagvaardigheid.

Dit breng jij mee

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding richting Bouwkunde, Vastgoed en Makelaardij, Vastgoedkunde, Real Estate Studies of (Technische) Bedrijfskunde.
 • 7 a 10 jaar relevante werkervaring als ontwikkelaar, projectontwikkelaar, ontwikkelmanager, ontwikkelingsmanager, commercieel manager, vastgoedadviseur, real estate developer of een soortgelijke functie.
 • Wij hebben oog voor jou, dus bieden wij jou :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s en winterse kerstborrels.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier