Accountmanager New Business in Hoofddorp
SalesToppers
Hoofddorp, NL
1 dag geleden

In de Amsterdam zoeken wij tientallen Accountmanagers New Business. Wil jij ook meer dan 10.000,- euro per maand verdienen! Ben jij die New Business Hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is?

Wil jij ook werken bij snelgroeiende Internationale Organisaties? Dan zijn we zoek naar jou!

De Functie :

Als Accountmanager New Business onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen.

Je bent in staat om de langere, meer complexe acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete oplossingen.

Als Accountmanager New Business weet je je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en kan met klanten meedenken.

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en bij prospects.

De ideale kandidaat :

Als Accountmanager New Business beschik je over minimaal HBO / WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar werkervaring in de business-to-business sales.

Je bent new business hunter met een sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te brengen aan onze klanten.

Wat bieden wij onze Accountmanager New Business :

Een uitdagende functie als Accountmanager New Business bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Leaseauto, laptop en smartphone. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier