Sloper
In Person
LICHTENVOORDE
6 dagen geleden

Over de functie

Als je een echte aanpakker bent die ervan houdt om actief bezig te zijn hebben we hier de vacature voor je waar je op zit te wachten.

Het bedrijf werkt met een achterhoekse mentaliteit, je mag lol hebben maar slopen is een serieuse bezigheid.

Je werkt met protocollen en altijd veilig.Het is natuurlijk wel ruig werk dat slopen maar je werkt met de modernste materialen maar zal af en toe ook gewoon ouderwets met de bats aan de slag moeten.

Kortom ben je op zoek naar een bedrijf met een goed salaris, leuke collega's en een stabiele toekomst bel of mail ons.

Over het bedrijf

Wij hechten waarde aan professionele samenwerking, maar ook aan een ontspannen samenwerking, waar het soms ook gezellig mag zijn.

Doen wat je belooft is bij ons meer dan een slogan, wij hechten veel waarde aan een betrouwbare samenwerking. Met de opdrachtgever, maar natuurlijk ook met elkaar binnen het bedrijf en met onze leveranciers en onderaannemers.

Samen staan wij sterk. Alleen kun je immers niets.

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dagelijks werken wij aan een schonere en gezonde leefomgeving, een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie.

Ons beleid is erop gericht een verantwoord evenwicht te hebben en te houden tussen de financiële aspecten (economisch rendement en continuïteit) en sociale en ecologische aspecten (mens en milieu).

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een een geldig VCA certificaat en een rijbewijs B en E is een pré.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier