PHP Developer
Searchsoftware
Rotterdam, The Netherlands
3 dagen geleden

Werving en selectie. Zet een toffe vacature online, voer wat gesprekjes en binnen no time heb je de kandidaat die je zocht.

Easy peasy lemon squeezy, right? Not! Difficult difficult lemon difficult. Gelukkig is de oplossing er al.

Vertel verder...

Wij weten als geen ander dat het vinden van de juiste talenten een enorme uitdaging kan zijn voor werkgevers. Zeker in deze arbeidsmarkt.

Hier kun je dan eeuwen naar zoeken en hopen dat je ooit de juiste persoon voor de juiste plek vindt, maar dat kost tijd en geld.

Was er maar een platform voor, wat het werven stukken makkelijker zou maken

Het komt als geroepen. Deze mensen hebben software ontwikkeld die ze in een handig en simpel platform hebben verwerkt. Alle data samengevat in een bundel, die het volledige sollicitatietraject kan overzien.

Dit bieden ze dan weer aan aan verschillende (internationale) klanten, die opgelucht ademhalen. Wat eerst een kansloze missie was, is nu een koud kunstje.

Talent komt precies terecht waar het hoort.

Gaaf! En wat worden mijn taken?

 • Als PHP Developer werk je in de afdeling back-end development. Hierbij werk je dus met PHP7 en Laravel. Je takenpakket is erg uiteenlopend;
 • van het opzetten van een campagnepagina tot het implementeren van templates. Alles wat er in en rondom een website moet gebeuren, kan en ga jij aan sleutelen.

  Ook het reviewen van codes hoort erbij, waarvoor je uiteraard GitLab gebruikt.

  En heb ik hier wel genoeg ervaring voor?

  Wie gaat jou in deze vacature nog vertellen dat jij moet kunnen programmeren? Duh. PHP7 en Laravel horen hierbij en MySQL, Git en unit tests schrijven kan je allemaal allang.

  Je bent op de hoogte; updates belanden als eerste bij jou en je bent leergierig naar nieuwe technieken. Dat is ook wat je gaat tegenkomen hier, dus je wordt alleen maar beter.

  Nauwkeurig werken kun jij wel, want wat jij maakt gaat gelijk live. Je bent klaar om te gaan.

  Check! En wat zit erin voor mij?

  Je valt hier in een Nederlandse aftakking van een Amerikaans bedrijf. Dat betekent dat je ook kan genieten van de luxe van het succes van de Amerikaanse tak.

  Denk aan een prachtig kantoor en een Michelin-chef die de lunch maakt. En dan nog het salaris : wat is er mis met tot €5000 bruto per maand ontvangen?

  En dan hebben we de laptop van de zaak en reiskostenvergoeding er nog niet bij vermeld. Die Apply button staat er niet voor niks

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier