Voorman groenvoorziening
Eminent
Hoofddorp, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Jij begint de dag met jouw team op kantoor, even een kop koffie met zijn allen. Jij inventariseert de uit te voeren taken samen met de uitvoerder en zet iedereen aan het werk.

Jij controleert de uitgevoerde werkzaamheden en waar nodig neem je zelf af en toe ook een schoffel in je handen. Daarna rijdt je nog naar een andere klus in de buurt die je op dit moment onder jouw supervisie hebt, je ziet eigenlijk dat alles op rolletjes loopt en kan rustig jouw administratie aan het einde van de dag uitwerken.

Voor jou is het belangrijk om met een gedreven team aan de slag te kunnen, jij zorgt ervoor dat ze net dat stapje extra zetten om dat mooie resultaat te verwezenlijken.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich eminentgroep.nl

 • Gereedschap
 • Veiligheidsprincipes
 • Je bent bekend met : groenvoorziening

  Persoonlijke vaardigheden :

 • Aanpassingsvermogen
 • Servicegerichtheid
 • Bedrijfsomschrijving

  Heb jij oog voor uitnodigende openbare ruimtes, word jij blij van mooie parken, maar kan je ook genieten van strakke straten?

  Dan is deze werkgever opzoek naar jou. Bij deze opdrachtgever draait het letterlijk om de basis. Met hun dienstverlening staan ze aan de start van menig project.

  Op het gebied van asbest, milieu en fundering, biedt onze relatie haar opdrachtgevers in heel Nederland al bijna ene halve eeuw scherpe adviezen.

  Met praktisch alle disciplines onder één dak zijn zij een sterke speler op het gebied van sloop en nieuwbouwprojecten. Samenwerken als een team, dat is het motto van dit bedrijf.

  Je staat allemaal tussen de lijnen en met z'n allen bereik je het beste resultaat! Het is klein en gezellig bedrijf met korte lijnen, met ontzettend veel innovatieve ideeën en ambities om te groeien.

  Dit doen ze dan ook enorm! Onze opdrachtgever weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je plezier hebt in je werk. Daardoor krijg je zodra je start een speciaal traject aangeboden zodat je alle aspecten van het bedrijf leert kennen en echt de werkzaamheden gaat uitvoeren die bij jou passen.

  Daarnaast mag zeker gezegd worden dat ze flexibel zijn. Zolang jij je verantwoording neemt over je taken krijg jij de vrijheid om zelf jouw werkzaamheden en werktijden te bepalen.

  Alle succes en jubilea worden met het gehele bedrijf gevierd. Oftewel, wil jij aan de slag voor een gezellig, informeel doch succesvol bedrijf waar jij echt van toegevoegde waarde bent, reageer dan direct!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris
 • Ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamisch bedrijf
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Interne en externe vakscholing
 • Uitdagend werk
 • Prima werksfeer, waar mensen centraal staan
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier