Vacature Java programmeur in Groningen
Sogeti
Vianen, NL
2 dagen geleden

Ben je Java Programmeur, Java Engineer, Java Teamlead of Java Developer? Wij zoeken jou! Als Java Professional bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende Java Community.

Dat uit ruim 100 gepassioneerde Java Professionals bestaat. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je ook persoonlijk bij aan de meerwaarde die wij leveren voor onze top-opdrachtgevers.

Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei vraagstukken binnen bedrijfs-kritische IT-systemen. Zo werk je bijvoorbeeld aan een online aanbestedingenplatform van de Nederlandse overheid of werk je bij andere gerenommeerde bedrijven voornamelijk in het Noordoosten van het land.

Werken in de regio Noordoost bij Sogeti!

Natuurlijk wil jij werken in de regio waar je ook woont. Daar hebben wij voor gezorgd. Je werkt voor de regiovestiging van Sogeti in Noordoost Nederland.

Met werken op afstand en het slim bedienen van klanten beperken wij je reistijd. Je Careermanager is daarbij jouw aanspreekpunt.

Wie ben Jij

Een ontwerp vanaf nul ontwikkelen tot een hoogwaardige Java applicatie? Jij draait je hand er niet voor om. Je bent op de hoogte van actuele technologische ontwikkelingen.

Stilstaan is achteruitgang voor jou. Je denkt met klanten mee en helpt hen innoveren. Je staat te popelen om met jouw expertise een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

Daarnaast ben je iemand die graag actief een bijdrage levert en je meerwaarde toont.

We zijn heel benieuwd naar jouw nieuwe ideeën, uitgesproken mening en naar jouw visie. Kom eens met ons praten en maak ons technisch assessment.

Dan gaan we samen kijken of jij inderdaad de Senior Java Developer bent die wij zoeken.

Wat breng je mee :

 • afgeronde HBO of WO opleiding;
 • natuurlijk enige jaren Java kennis;
 • kennis van CI / CD;
 • kennis van Spring en of andere framework;
 • je bent in staat samen te werken en informatie te delen in agile verband;
 • Nederlands in woord en geschrift op minimaal C1 niveau;
 • rijbewijs B.
 • We kunnen al je kwaliteiten hier nooit benoemen. Die bespreken we liever zelf met jou.

  Dit bieden we jou

  Klinken leuzen als een uitdagende functie’ en leuk werk’ je bekend in de oren? Je ziet ze bijna in elke vacature terugkomen.

  Maar bij Sogeti voldoen we er echt aan! Het werk is leuk, uitdagend en wij zijn er trots op. Kom eens een keer praten met een toekomstige collega of met Careermanager Renée Pol dan merk je het zelf.

  Concreet :

 • salaris tussen de 3.987, en de 5.956, euro per maand;
 • een vast arbeidscontract en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • wil je cursussen volgen op je vakgebied, daar is zeer veel ruimte voor;
 • projecten en actieve participatie in de Java Community;
 • standplaats Groningen.
 • De Java Community van Sogeti behoort tot de absolute top binnen het Java-vakgebied. Om aan die top te blijven investeren we in de ontwikkeling van onze professionals.

  We vinden daarom interne en externe trainingen, certificeringen en onderlinge kennisdeling extra belangrijk.

  Door middel van onze gepersonaliseerde Learning Path trajecten helpen we onze professionals de juiste bagage te krijgen én te houden.

  Voor het uitbreiden van je kennis kun je deelnemen aan : Oracle Code One, Devoxx en JFall. Carrièremobiliteit is ook altijd mogelijk.

  Stap bijvoorbeeld over van developer naar tester. Wij faciliteren je groei!

  Wil je graag je kennis delen en artikelen schrijven voor het Java Magazine en ook meewerken in de redactiecommissie? Je bent meer dan welkom! Zo maken we elkaar én de rest van de Java-professionals in Nederland steeds iets slimmer.

  Wij zoeken jou!

  Reageer snel en stuur vandaag nog je cv naar ons toe. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op om over je sollicitatie te praten.

  Wil je eerst meer informatie? Bel dan met 088 6606600 en vraag naar Henk Wouda of Irma Jongman, IT recruiters in Groningen.

  Een capaciteitstest, persoonlijkheidsprofiel (Papi) en PES screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier