Adaptatieadviseur
Vegro
Nieuwleusen, NL
8 uur geleden
 • Terug
 • Adaptatieadviseur - Nieuwleusen

  woensdag 10 juli 2019 Over Vegro Samen met 700 gedreven collega’s werken wij aan één doel : de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen.

  Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Vegro is een organisatie in beweging; van de hulpmiddelenleverancier die we al jaren zijn, naar hét expertisecentrum voor hulpmiddelen.

  Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

  Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes : Autonoom, Kwaliteit, Eigenwijs, Persoonlijk en Daadkrachtig. Er samen écht voor gaan, dat is hoe we bij Vegro te werk gaan.

  Klanten geven onze service een 8; iets waar we heel trots op zijn. Wil jij hier ook aan bijdragen? Standplaats / regio

  Nieuwleusen / Noordoost Uren per week 40 uur Over de functie Als Adaptatieadviseur bij Vegro houd je je bezig met het adviseren, indiceren en aanmeten van hulpmiddelen welke door de verzekeraar worden verstrekt.

  Hiervoor bezoek je de klant thuis waarbij je gebruik maakt van een bedrijfsauto. Je zorgt voor schriftelijke verslaglegging naar verzekeraars en motiveert waarom een hulpmiddel wel of niet noodzakelijk is voor de klant.

  Wanneer een hulpmiddel voor de klant noodzakelijk is ben jij degene die de opdracht geeft voor het leveren van het juiste hulpmiddel.

 • Ben jij een specialist op dit gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw specificaties - HBO denk en werkniveau;- Afgeronde opleiding tot bewegingstechnoloog, ergotherapeut of fysiotherapeut;
 • Kennis van het relevante productassortiment en materialen;- Kennis van geldende procedures, wet en regelgeving;- Kennis van Microsoft Office;
 • Rijbewijs B. Mooi meegenomen - 25 vakantiedagen om je vakantiegeld uit te kunnen geven- Professionele interne trainers om jou scherp te houden-
 • Belastingvoordeel via FiscFree- Uitgebreid inwerkprogramma om jou helemaal thuis te laten voelen bij Vegro. Interesse? Denk jij de persoon te zijn waar wij naar op zoek zijn?

  Ben jij enthousiast geworden en wil je solliciteren? Druk op de solliciteer button en laat jouw motivatiebrief en cv achter.

  Heb je vragen over de vacature, neem gerust contact op met de afdeling P&O via ons algemene nummer.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier