Medewerker Zagerij
Covebo
Barneveld, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Voor de zagerij afdeling zijn wij op zoek naar een allround medewerker met technisch inzicht, gevoel voor maatwerk en materiaal.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het op maat zagen van panelen aan de hand van productietekeningen, het op maat maken van bekisiting tbv betonmallen.

Daarnaast verzamel je installatie materialen (elektra en pvc) en je legt de benodigdheden klaar t.b.v. stelwerk. Ervaring met maatvoering (tekening lezen) en zaagwerk geniet de voorkeur.

Functieeisen

Voor deze functie is het van belang dat je allereerst gemotiveerd bent, uiteraard beschik je over technisch inzicht en kan je nauwkeurig werken aan de hand van technische tekeningen.

Je kan goed zelfstandig uit de voeten maar kunt daarnaast ook goed in teamverband werken. Daarnaast ben je communicatief goed onderlegd. Tevens beschik je over :

 • Flexibele instelling, geen 8 tot 5 menatliteit.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Stressbestendigheid
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • Collegialiteit
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een zeer gewaardeerde partner in de bouw en werkzaam voor tal van aannemers en architecten. Het bedrijf is sterk in een aantal bouwspecialismen zoals kelders, funderingen / betonplaten, casco woningen en bedrijfsruimten.

  Men verzorgt zowel de productie van elementen als montage van de elementen op locatie. Juist door de betrokkenheid vanaf beginfase is men in staat om exact conform de wensen van de klant maatwerk te leveren.

  Arbeidsvoorwaarden

  Covebo heeft een opleidingsbudget voor het volgen van vakgerichte trainingen en / of cursussen, daarnaast organiseert Covebo regelmatig gezellige bijeenkomsten voor haar externe medewerkers.

  Salaris is marktconform, afdracht aan pensioenfonds, opbouw van 8% vakantiegeld en vakantiedagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier