Persoonlijke aandacht én optimale zorg voor cliënten in dit sfeervolle verzorgingshuis
derec
Soest,NL
5 dagen geleden

Persoonlijke aandacht én optimale zorg voor cliënten in dit sfeervolle verzorgingshuis

Soest

Voor een super sfeervol en goed georganiseerd verzorgingshuis ben ik op zoek naar een verzorgende IG. Dit is voor de intramurale zorg.

Ben jij iemand die altijd een positieve sfeer meebrengt en daarmee het verschil weet te maken voor ouderen? Dat kom ik heel graag met jou in contact!

Organisatie

Het gaat om een sfeervol verzorgingshuis midden in een knusse plaats. Professionele zorg, ruime appartementen en een levendige sfeer, enkele kenmerken die hierbij passen.

Daarnaast is het hier erg belangrijk dat bewoners kunnen genieten van optimale zorg en de omgeving, wat omringd is met een prachtige tuin en bos.

Dit kan alleen als iedereen zich veilig voelt, daar wordt hier actief aan gewerkt. Alle appartementen beschikken over comfortabele eigen faciliteiten.

Daarnaast is het dichtbij het centrum, waar verschillende gezellige restaurantjes te vinden zijn en diverse winkels en het station.

Functie

Jij vindt het fijn om professionele en persoonlijke zorg en aandacht te geven aan cliënten. Jij weet als geen ander wat zij nodig hebben en zet graag een stapje extra.

Hierbij ga je altijd voor het optimaliseren van de zelfredzaamheid van cliënt. Collegialiteit is iets waar je van houdt en daarnaast weet je bij te dragen aan de aangename sfeer die in dit huis heerst.

In deze functie houd je ook goed contact met de cliënten, familie, vrienden en mantelzorgers. Het gaat om een baan in loondienst voor minimaal 16 uur per week.

Functie-eisen

 • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG;
 • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Je bent voor alle diensten beschikbaar;
 • Je hebt een groot hart voor de ouderenzorg;
 • Je bent goed in staat relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • Je kan zowel in een team als zelfstandig werken.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Persoonlijk contact;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mij, Maxime Diekema, op 06-82918286 of via maxime derec.nl

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Maxime een WhatsApp 06-82918286 maxime derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier