Parttime marketing medewerker voor een groothandel in huishoudelijke apparatuur in Breda
YoungCapital
Breda, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Jij gaat vier maanden aan de slag al marketingmedewerker bij een mooi bedrijf in Breda. In deze tijd ga jij een van de merken van het merkenportolfio van het bedrijf gaan ondersteunen.

Jij bent het aanspreekpunt voor dit merk en bent de rechterhand van de brandmanager. Jouw werkzaamheden zal voornamelijk uit contentmanagement bestaan.

Jij weet het merk en de producten van het merk op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen. Je ontwikkelt actiebanners en online material voor klanten.

In samenwerking met een externe partner verzorg jij online nieuwsbrieven. Briefen en opvolgen van consumentenacties, van begin tot eind, behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid.

Jij doet de bestellingen van drukwerk en plan mailings in. Verder verstuur jij beeldmateriaal en productinfo naar externe partijen zoals klanten en media.

Jij hebt een afgerond mbo opleiding in de richting van marketing of communicatie. En hebt tevens werkervaring in marketing of sales.

Je kan ook ervaring hebben opgedaan tijdens het schrijven van je scriptie, weekendwerk of vakantiewerk. Jij wilt dus echt je marketing kennis gaan uitbreiden, iets waar deze functie de perfecte kans voor is.

Je bent in de periode van 10 september tot 9 januari voor 20 uur per week beschikbaar.

Functieeisen

 • Minimaal een mbo-diploma; in de richting van marketing en / of communicatie
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en kan Engelse teksten vertalen naar het Nederlands.
 • Je bent creatief en bent commercieel ingesteld.
 • Stage- of werkervaring in marketing en / of sales.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een werkplek waar je terecht komt in een warm en gezellig team.
 • Een functie waar je enorm veel marketing ervaring kan opdoen.
 • Je kunt een internationaal bekend bedrijf toevoegen aan je cv.
 • Een dag hier, is nooit hetzelfde!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier