Teamleider (in opleiding)
WerkTalent
Venlo, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf ligt in de driehoek van de regio Venlo,Venray en Helmond.

De broers en tevenseigenaren van dit bedrijf zijn opgegroeid met de tuinbouw. Hunouders zijn in 1969 gestart met hun tuinbouwbedrijf in Neerkant.

Inhet begin teelden zij vollegronds en enkele glastuinbouw producten.Na verloop van tijd hebben zij zich gespecialiseerd inkomkommers.

In 1997 zijn de twee huidige eigenarentoegetreden tot het familiebedrijf. In datzelfde jaar is er ook eentweede glastuinbouwlocatie in Neerkant aangekocht.

De hoofdteeltbleef komkommers, er werd in de herfst op één locatie trostomatengeteeld.

In 2000 en 2002 werd de toenmalige locatieuitgebreid naar 2 hectare, tevens werden de oude glasopstandenvervangen en er werd een nieuwe verwerkingshal gebouwd.

Vanwege de omliggende natuur bij de bedrijven in Neerkant wasverdere expansie van de twee locaties niet mogelijk. In 2005besloten de huidige eigenaren om een nieuwe locatie aan te kopen.

Het nieuw aangekochte bedrijf bestond uit3,2 hectare glasopstand met verwerkingshal en de mogelijkheid omnog eens een keer 3,2 hectare glasopstand bij te bouwen.

In 2007 isde extra 3,2 hectare glasopstand gerealiseerd. Op deze locatieworden tot op de dag van vandaag komkommers en in de herfsttrostomaten geteeld.

De dagelijkse leidingvan dit bedrijf is in handen van de twee eigenaren. Ze hebben eenvaste basis van ongeveer 10 medewerkers die het hele jaar bij henwerken.

Gedurende de zomer neemt de productie altijdsterk toe. De vruchten moeten dan dagelijks geoogst worden om eenkwaliteitsproduct bij de consument te garanderen.

Bij eentopproductie kunnen er in de zomer tot ca. 10 komkommers per m²worden geoogst, oftewel op het bedrijf één miljoen per week!

Ook het opruimen van de oude planten zorgt vaak voor eenarbeidspiek aan het einde van de teelt.

Deonvermijdelijke seizoenpieken in arbeid worden opgevangen doorinvalkrachten en scholieren. Hierdoor groeit het personeelsbestandnaar ongeveer 60 personen in een piekperiode.

Sommigeaspecten, zoals gewasbescherming en bedrijfshulpverlening, vereisenaanvullende diploma’s en certificaten. Zij zorgen dat deverantwoordelijken continu geschoold en gecertificeerdblijven.

Functieomschrijving

AlsTeamleider heb je een voorbeeldrol, sta je met beide benen stevigop de grond en stuur je graag mensen (van diverse nationaliteiten)aan.

 • Je wordt blij als de dag gesmeerd isverlopen en doelstellingen worden behaald.
 • Jegeeft instructies, begeleiding en ondersteuning aan een teamproductiemedewerkers (van 10-20 medewerkers) die werken in deplantenteelt en oogst van gewassen.
 • Je werkt zelf ookactief mee in de kas.

  Ben jij er klaar voorom deze mooie stap te zetten en voor een langere termijn in tezetten voor een ?

  Functie-eisen

  Omeen vliegende start te maken in deze rol bij dit bedrijf in deagrarische branche, beschik jij uiteraard over doorzettingsvermogenen ben je stressbestendig.

  Verder kun je je zowel mondeling alsschriftelijk goed uitdrukken. Daarnaast verwachten we de volgendecompetenties :

 • Groepsgericht leiding geven
 • Plannen en organiseren
 • Flexibiliteit
 • Wat neem jij verder nog mee?

 • Motivatie, passie,enthousiasme en ambitie om volledig te willen gaan voor dezefunctie
 • MBO niv. 4 werk- en denkniveau en / of diploma
 • Affiniteit met de agrarische sector is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord engeschrift
 • Bereidheid tot het werken in de weekendenbij pieken
 • Ervaring met MS Office
 • Je bent een nuchter persoon die graag de handen uit de mouwsteekt. Type, niet lullen maar poetsen.

  Je wil de fijnekneepjes van het vak leren (komkommer- en tomatenteelt, oogsten,gewashandeling etc.) en vervolgens doorgroeien in het aansturen enleidinggeven van een groep (50-60) medewerkers (voornamelijkarbeidsmigranten).

  Er ligt een compleet inwerkplan voor je klaar(gedetailleerd per week, gewashandeling, aansturen, instrueren,leidinggeven aan kleine groep naar grote groep, certificeringt.

  a.v. omgang personeel (GRASP) etc.).

  Jewordt 1-op-1 door beide eigenaren begeleidt. Er vindt dagelijks(kort) overleg plaats. Korte communicatielijnen. Je krijgtvoldoende ruimte en tijd om je te kunnen ontwikkelen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Naastdat je een contract krijgt met uitzicht op onbepaalde tijd, zijn ernog meer zaken die we je ook nog bieden,waaronder :

 • Een goed start salaris van €2.500 -€3.000 bruto per maand
 • Fulltime dienstverband
 • Uitdagende baan in een groeiend bedrijf mettoekomstperspectief en
 • Volopontwikkelingsmogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier