Meeloopstage: Bouw en analyseer een nieuw GPS Systeem
Lely
Maassluis
5 uur geleden

Wat ga je doen?

Studeer jij Automotive, Mechatronica of een andere gerelateerde studie? Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met regeltechniek en GPS systemen? Lees dan snel verder!

Voor een van onze autonome robots willen we aan de slag met een nieuw soort GPS systeem. Tijdens deze stage ga jij dit systeem bouwen en programmeren.

Wanneer je dit hebt gedaan ga je aan de slag met het analyseren van de gegevens die terug komen uit het GPS systeem.

Praktische informatie :

 • Dit is een (HBO / WO) meeloopstage;
 • Je bent voor tenminste 3 maanden beschikbaar;
 • Je spreekt zowel Engels als Nederlands;
 • Wat breng je mee?

  Je gaat beginnen met het bouwen van een GPS systeem met bijbehorende electronica om data te kunnen loggen. Onze robots werken zowel in de stal als daarbuiten.

  Daarom is het van belang dat de benodigde electronica tegen wisselende omstandigheden kan. Zo moet het systeem bijvoorbeeld waterdicht zijn.

  Daarnaast moet het GPS systeem worden geprogrammeerd, zodat deze de signalen juist logt. Wanneer het GPS systeem up-and-running is wordt deze op onze test-robots geïnstalleerd.

  Afhankelijk van de voortgang en duur van de stage is het mogelijk om aan de hand van de data die het GPS-systeem levert, verschillende analyses uit te voeren.

  Functie eisen :

 • Je volgt een opleiding Automotive, Mechatronica of een andere gerelateerde studie;
 • Je hebt interesse in regeltechniek;
 • Je bent handig in de werkplaats;
 • Je bent zelfstandig en vind het leuk om pragmatisch te werken;
 • Je hebt interesse in onze sector;
 • Wat bieden we jou?

  Een leerzame en waanzinnige ervaring bij een internationaal bedrijf dat wordt gedreven door innovatie. Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij een van jouw collega’s die net zo gedreven zijn in hun vakgebied. Verder bieden we je :

 • €400,- stagevergoeding per maand;
 • Eventueel een appartement indien de reistijd te lang is;
 • Bij Lely blijven werken na je stage? Zo’n 40% van de stagiaires blijft bij Lely werken na hun stage! Mogelijkheden genoeg dus!
 • FitatLely programma met (online) sportlessen, masterclasses over thuiswerken en andere activiteiten op het gebied van Body, Mind or Food.

  Zie jij jezelf terug in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct op onze vacature op de website!

  Wil je meer informatie over deze vacature? Carmen Scholman

  Bel of WhatsApp via +31(0)612577982.

  Over Lely

  Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

  Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders.

  Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning.

  Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier