Kunststof Frezer
APS Uitzendburo B.V.
NUENEN, Noord Brabant, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Een groot en vernieuwd machinepark zorgt er voor dat elk kunststof product geproduceerd kan worden, maar wel met jou aan het roer.

Als Kunststof Frezer werk je in een brandschone omgeving waar geen dag hetzelfde is. De diversiteit in producten zorgt voor afwisseling en uitdaging.

Je maakt zowel series als enkelstuks Kunststof Frezen wordt afgewisseld met programmeren. Je werkt met 3-, 4- en 5-assige CNC machines en maakt gebruik van OneCNC en Hypermill.

Functie-eisen We zoeken iemand met : - Ervaring op gebied van frezen en draaien - Per directe inzetbaarheid - Gedrevenheid om zichzelf verder te ontwikkelen - Kennis van technische tekeningen Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Nuenen / Eindhoven, is een vooruitstrevende organisatie en markleider op gebied van (CNC) productbewerking.

Je werkt met klant specifieke producten waarbij een nauwkeurige afwerking van belang is. Er heerst een prettige en informele sfeer onder de collega’s.

Locatie NUENEN Arbeidsvoorwaarden We bieden jou : - Een hecht en goed samenwerkend team - Een schone, nette en opgeruimde werkomgeving - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden - Een fulltime functie met als doel voor de lange termijn - Werktijden van 7 : 30 16 : 15 uur - Een stabiele, gezonde en groeiende organisatie die marktleider is in haar vakgebied Sollicitatieprocedure De sollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APS Personeelservices.

Geïnteresseerden worden verzocht een CV met een begeleidend schrijven te richten aan : of per post te versturen naar : APS Personeelservices, Postbus 242, 5670 AE Nuenen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten op telefoonnummer of kijk op onze website . Wanneer je in aanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contact met je op.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier