Inspecteur Bodemtoezicht / Coördinator Bodem
Gemeente Amsterdam
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

De functie

Heb jij affiniteit met milieu en techniek en wil jij je inzetten voor een goede bodemkwaliteit?

Bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied krijg je die kans. Wij zien erop toe dat de duurzaamheid, de leefbaarheid en de veiligheid in deze dynamische en drukbevolkte regio worden gewaarborgd.

En daar kunnen wij jouw inzet en enthousiasme als Inspecteur Bodemtoezicht goed bij gebruiken. Naast inhoudelijk werk ondersteun je de teammanager als coördinator bij organisatorische zaken die de afdeling raken.

Bekijk de uitdaging

Als Inspecteur houd je zelfstandig toezicht op bodemsaneringen in het Noordzeekanaalgebied en Noord-Holland. Samen met collega’s bekijk je de kwaliteit van het uitgevoerde grondverzet van alle kanten.

Eventuele knelpunten worden door jou vroegtijdig gesignaleerd en indien noodzakelijk schaal je op. Vanzelfsprekend onderhoud je in deze functie diverse contacten met externe partijen.

Beschik je aantoonbaar over een (groot) landelijk netwerk. Ruime ervaring in het vakgebied is benodigd. Samen met de teammanager zet je de strategische, tactische en operationele lijnen uit voor het team.

Verzorg je rapportages over voortgang en lever je een duidelijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team en het werkveld Bodem in landelijke en regionale netwerken.

Waarom jij?

Jij staat met beide benen op de grond en met jouw passie voor het milieu wil je nu het verschil maken. Je wilt je verdiepen in alles wat met bodemkwaliteit te maken heeft.

Zelfstandig toezicht houden. Samen werken aan een veilige en duurzame ontwikkeling van een hele regio. Dát is wat jou drijft.

Je hebt minimaal een HBO-diploma van een relevante opleiding. Kennis van de wet Bodembescherming (WBB) en het Besluit Bodemkwaliteit (BBK) is verplicht.

Daarnaast beschik je aantoonbaar over organisatorische vaardigheden en ben je sterk in communicatie zowel verbaal als schriftelijk.

Bekijk ons aanbod

Naast uitdagende Bodemvraagstukken, vind je bij de Omgevingsdienst NZKG een organisatie die volop in beweging is. Je gaat deel uitmaken van het team Bodem en Ondergrond, dat bestaat uit 34 professionals.

Samen zijn we deskundig op het terrein van de wet Bodembescherming (WBB), het Besluit Bodemkwaliteit (BKK) en de Provinciale Milieu Verordening Aardkundige Monumenten en Ontgrondingen en Waterwet.

Daarnaast voeren we taken uit rondom Warmte Koude Opslag, Waterwet en Informatie Gestuurd Werken. Wij werken aan interessante projecten voor diverse opdrachtgevers als de gemeenten Amsterdam, Zaandam, Haarlemmermeer en de provincie Noord-Holland.

Binnen dit team krijg jij veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en je opgebouwde ervaring. Je mag in ieder geval rekenen op minimaal € 3.506, en maximaal € 5.

008, bruto per maand (schaal 11), bij een 36-urige werkweek. Daarnaast hebben wij het Individueel Keuze Budget (IKB) Het budget is 22,37% van je bruto jaarsalaris en bestaat uit verschillende componenten, zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering en extra verlof.

We stellen je aan voor de duur van een jaar maar streven bij gebleken geschiktheid naar een relatie voor langere termijn.

De Omgevingsdienst NZKG volgt de rechtspositieregeling die ook voor de provincies geldt, de CAO Provinciale Sector. Daarbij kennen wij een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een volledige OV-vergoeding voor woon-werkverkeer.

Ons kantoor bevindt zich direct naast station Zaandam.

Kom werken aan de toekomst

Wil jij je horizon verbreden en met jouw expertise een bijdrage leveren aan de duurzaamheid en veiligheid van het Noorzeekanaalgebied en landelijke bodem ontwikkelingen?

Solliciteer dan voor 1 november 2020 en kom werken aan de toekomst. Wil je eerst meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Michael Stolk, michael.

stolk odnzkg.nl of 06 5258 1045, teammanager Bodem en Ondergrond.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Medewerkers van de OD NZKG genieten voorrang. De gesprekken vinden plaats op donderdag 5 en vrijdag 6 november 2020.

Een assessment is mogelijk een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Met vragen over de procedure kun je terecht bij Jim van der Vliet, HR adviseur, via jim.

van.der.vliet odnzkg.nl of 06 3801 7193.

Klik hier om te solliciteren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier