Chauffeur CE
Logistic Force
Zwolle, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als chauffeur CE kun je bijna overal aan de slag... Maar bijLogistic Force Zwolle word je echt met open armen ontvangen! Ben jij alsvrachtwagenchauffeur toe aan een werkgever die weet wat er in detransportwereld speelt?

 • Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met jemeedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo'n bedrijf werkt dan bij'
 • zomaar' een werkgever : welkom bij Logistic Force Zwolle!

  Wat ga je doen?

  Als chauffeur ga je bedrijven én hun klanten blij maken. Want jijzorgt ervoor dat de goederen overal op tijd geleverd worden.

  Jij hebt zelf dekeuze wat jij interessant vindt, denk aan levensmiddelen, kleding, bloemen ofcomputers. Wat het ook is : jij levert het keurig op tijd én in perfecte staataf.

  Logisch dus dat je in al 'jouw'klanten met open armen wordt ontvangen! Wij streven ernaar dat jij op de juisteplek zit en je het naar je zin hebt, wij zijn pas blij als jij dat ook bent!

  Wat heb je nodig?

  Passie voor je vak. Rijden is fijn. Niet omdat je er eenzongebruinde arm van krijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat jeliefde voor de weg hebt.

  En blij wordt van de klanten die je elke dag verderhelpt. Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en jechauffeurstalent op waarde schat.

  Een bedrijf dus dat transport er niet eenbeetje bij doet, maar dat is 'geboren' om te rijden. Net als jij!

  Wat is echt belangrijk?

 • Dat je een rijbewijs CE en bestuurderskaart hebt, liefst zonder kreukels
 • Ervaring, je mag altijd leren maar je moet wel minstens 1 jaar ervaring hebben :
 • Enthousiasme : je rijdt graag en vaak, ook 's avonds en in het weekend
 • Hoe we je terugbetalen

 • Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens deCAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de'
 • extraatjes'. Zoals de persoonlijke aandacht en oprechte waardering die jekrijgt bij Logistic Force Zwolle. Bovendien denken we niet alleen mee over jouwontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan code 95 nascholing. En benjij supergemotiveerd? Als jij ambities hebt, helpen we je letterlijk op weg.Het bewijs?

  1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeksbij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

  En een win-winwaar we trots op zijn!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier