Chef Monteur HVAC
HENK detachering
Valkenswaard, NL
6 dagen geleden

In deze uitermate veelzijdige functie coördineer je de aanleg en montage van installaties van de aan jou toegewezen projecten, veelal op technisch vlak.

Je draagt zorg voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en borgt de kwaliteit van het werk.

Onze opdrachtgever is een allround installateur die bij voorkeur het complete traject voor rekening neemt, van A tot Z. Of het nu gaat om engineering, koeling, verwarming, ventilatie, industrieel leidingwerk of loodgieterswerk?

Zij heeft veel ervaring binnen deze disciplines.

Het jonge bedrijf bedient vanuit het centraal gelegen Kempen met zo’n 35 medewerkers geheel Zuid-Nederland en het Belgische grensgebied.

Opdrachtgever is een gezonde, gestaag groeiende organisatie en om deze groei bij te kunnen benen zijn wij op zoek naar een

Chef Monteur HVAC

In deze uitermate veelzijdige functie coördineer je de aanleg en montage van installaties van de aan jou toegewezen projecten, veelal op technisch vlak.

Je draagt zorg voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en borgt de kwaliteit van het werk. Naast je technische knowhow wordt er ook een beroep gedaan op je commerciële instelling.

Je fungeert als vraagbaak en weet onder tijdsdruk de juiste afstemming te maken in alle aspecten van het project.

Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht om het werk grotendeels zelf uit te kunnen voeren en prioriteiten te bepalen.

Verder onderhoud je regelmatig contact met klanten en opdrachtgevers waarin je meedenkt en adviseert in mogelijke oplossingen.

Je hebt een scherp oog voor het signaleren van meerwerk en vervolgopdrachten.

Wij zoeken collega’s met

 • Een accurate instelling
 • Een afgeronde MBO-4 opleiding, eventueel aangevuld met cursussen
 • Een geldig VCA-certificaat
 • 5-10 jaar werkervaring in de branche
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Herken jij je in bovenstaande omschrijving of ken je iemand die hierin past? Dan willen wij graag met jou in contact komen.

  We bieden veel uitdaging in een modern en vooruitstrevend bedrijf met jonge, bevlogen collega’s. Primaire arbeidsomstandigheden zijn goed, maar ook de secundaire voorwaarden zijn bovengemiddeld.

  AddThis Sharing Buttons

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier