Support-medewerker (Fulltime)
Voorraedt
Lelystad, NL
5 dagen geleden

Wil je in een professioneel team werken en word je blij van het oplossen van (complexe) problemen die anderen niet kunnen oplossen?

Houd je van klantcontact, maar vind je techniek ook interessant? Als dat zo is, hebben we jou nodig in ons team!

DIT GA JE DOEN

Je gaat aan de slag binnen het supportteam voor Smart Event Manager (SEM) bij Voorraedt. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van Smart Event Manager software.

Functionele vragen over de bediening van de software handel je direct zelf af en je helpt gebruikers bij de inrichting van de software.

Naast de functionele helpdesk houd jij je bezig met de techniek. Via ons eigen opleidingstraject maak je je dit snel eigen.

Je voert installaties van de software uit, onderzoekt bug meldingen en specificeert deze helder voor de ontwikkelaars.

In deze veelzijdige functie ben je, door de kennis en ervaring die je opdoet, steeds in contact met de gebruikers van onze software.

Daarnaast bepaal je zelf hoe jij je ontwikkelt.

ZO ZIET JE DAG ERUIT

Het is 08 : 30 uur; je werkdag is net begonnen. Je hebt besloten om vandaag een dag thuis te werken omdat dit goed in je agenda past.

Zodra je een kopje koffie hebt gepakt begin je met het doorlezen van je mailbox. Gisteren heb je een klant geholpen met het inrichten van een aantal nieuwe standaard reserveringen in SEM en je ziet zojuist dat hij hier nog wat vragen over heeft gemaild.

Je pakt de telefoon en belt de klant om hem direct in zijn antwoorden te voorzien.

Het is 09 : 30 uur; tijd voor de dagelijkse stand-up. Hierin bespreken we wat we gisteren hebben gedaan maar ook wat vandaag op de planning staat.

Zo blijven we, ondanks het thuiswerken, goed op de hoogte. De rest van de ochtend besteed je aan een nog openstaande uitzoekklus over een boekhoudkoppeling.

Je schakelt met collega’s van support, de developers en de klant om tot een oplossing te komen.

De tijd vliegt, het is 12 : 15 en tijd voor de lunchpauze.

s Middags heb je de eerstelijns telefoondienst vanaf 13 : 00 uur. Dit betekent dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten die bellen met vragen.

De telefoon gaat de hele dag door en jij weet onze klanten weer de goede richting op te helpen. Vragen over functionaliteit, een bugmelding en vragen over hoe ze SEM het beste kunnen inrichten, komen vandaag allemaal voorbij.

Kom je er even niet uit? Dan staat een ervaren collega van support voor je klaar waar je al je vragen aan kunt stellen of even kan sparren over mogelijke antwoorden.

Alle klanten zijn blij met je hulp en tevreden sluit je om 17 : 00 uur je laptop. Morgen weer een dagje naar Lelystad, want een dag met collega’s op kantoor is toch ook wel erg gezellig!

LEUK, MAAR KAN IK OOK DOORGROEIEN?

Naarmate je meer kennis over Smart Event Manager software krijgt, kun je doorgroeien naar de functie van applicatieconsultant.

Je kunt trainingen gaan geven, implementaties doen of presentaties houden tijdens gebruikersbijeenkomsten. Daarnaast kun je meer betrokken raken bij de verdere ontwikkeling van de software door het afstemmen en ontwerpen van nieuwe functionaliteit.

VOORRAEDT

Voorraedt is een familie bedrijf met een platte organisatie structuur. We zijn continue in ontwikkeling, je raakt hier niet snel uitgeleerd.

We staan open voor input voor verbeteringen en zijn niet bang voor veranderingen. Onze organisatie bestaat uit zo'n 30 medewerkers.

Meer dan 500 toonaangevende locaties in Nederland maken gebruik van onze software en we hebben een sterke naam in de branche.

Ons enthousiaste team is zeer gedreven, klantgericht en flexibel. Dit vormt de sleutel tot het succes van Smart Event Manager.

BEREIKBAARHEID

Ons moderne kantoor ligt tegenover het station Lelystad Centrum en naast de Zilverparkgarage. We zijn dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto!

ARBEIDSVOORWAARDEN

We betalen een goed salaris, reiskostenvergoeding en pensioenbijdrage. Daarnaast bieden we een prettige, leerzame werkomgeving met veel flexibiliteit en zelfstandigheid.

Taken

Support verlenen aan gebruikers van Smart Event Manager.

Reden

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons support team!

Vereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal 1 dag op kantoor in Lelystad.
 • Ervaring met Smart Event Manager is een pré.
 • Net zoals ervaring met de horeca van de evenementenbranche.
 • Affiniteit met software / computers. Uiteraard ben je klant- èn resultaatgericht.
 • Goede communicatieve vaardigheden in spraak en schrift zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent nauwkeurig, analytisch, perfectionistisch en enthousiast om zelf te willen leren en te doen.
 • DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Een super leuk team.
 • Een prettige, leerzame werkomgeving met naast veel flexibiliteit en zelfstandigheid een goede begeleiding.
 • Een combinatie tussen thuis- en op kantoor werken.
 • Een eigen laptop en (eventuele) andere benodigdheden voor je thuiswerkplek.
 • Leuke gekke dingen zoals tafeltennistoernooitjes, spelletjes- en filmavonden, gave bedrijfsuitjes en samen lunchen als je op kantoor bent.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier