Vacature mentor/ docent AVO
Stichting Carmelcollege
Oldenzaal
3 dagen geleden

Twents Carmel College - Praktijkonderwijs, Oldenzaal

Wil jij aan de slag als mentor het praktijkonderwijs? Ben jij die energieke docent die graag afwisselende lessen geeft? Hebben leerlingen zin om naar jouw lessen toe te gaan?

Wil je een veelzijdige baan op een kleinschalige locatie? Dan zoeken wij jou!

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent mentor van een klas 2 en verzorgt de theorielessen aan jouw eigen klas. Je werkt nauw samen met collega’s uit hetzelfde jaar.

Voor elke leerling uit jouw klas stippel jij de individuele leerroute uit. Daarover pleeg je overleg met vakcollega’s, onderwijsondersteuners, ouders en de betreffende leerling.

Tevens verzorg je diverse AVO-lessen in andere leerjaren.

Jouw profiel

Je beschikt over het diploma leraar basisonderwijs en je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma Master Education Needs (MEN).

Je hebt affiniteit met leerlingen die praktijkonderwijs bezoeken en vindt het een uitdaging om met deze leerlingen te werken.

Je beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden, bent flexibel en geduldig. Je bent in staat om leerlingen positief te benaderen en weet een goed klimaat te realiseren.

Je beschikt over een ijzersterk klassenmanagement waarmee je zorgt dat de leerlingen bij de les zijn én blijven. Je weet om te gaan met soms gedragsmoeilijke leerlingen en denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden.

Je bent een teamplayer, resultaatgericht en hebt gevoel voor humor. Je beschikt daarnaast over voldoende kennis om gebruik te maken van de hedendaagse digitale mogelijkheden.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan bijna 5.

000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

De locatie Praktijkonderwijs is gehuisvest aan de Leliestraat te Oldenzaal.

Er werken ongeveer 30 medewerkers die samen het onderwijs verzorgen voor 200 leerlingen. Het onderwijs kenmerkt zich door een breed aanbod van theorie- en praktijkvakken in de onderbouw.

In de bovenbouw maken cursussen en de stage een belangrijk deel uit van het lesprogramma. Doelstelling van het praktijkonderwijs is leerlingen toe te leiden naar een plaats op de regionale arbeidsmarkt en voor te bereiden op een zelfstandig functioneren in de samenleving.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke baan voor de duur van het zwangerschapsverlof. Het verlof gaat waarschijnlijk in op 22 oktober 2022 en de verwachte einddatum is vrijdag 10 februari 2023.

In de periode van 3 t / m 14 oktober 2022 wordt je ingewerkt door de mentor van klas 2. Het betreft een fulltime baan van 1,0 fte.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een passend salaris in schaal LB.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier