Adviseur inkoop- en contractmanagement (ZZP mogelijk)
Ansinger
Rotterdam
5 dagen geleden

Functie omschrijving

Werk jij graag mee aan de continue beweging van de Nederlandse infrastructuur? En doe jij dit het liefst in de rol van adviseur inkoop- en contractmanagement?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als adviseur inkoop en contracten ben jij verantwoordelijk voor de contractvoorbereiding, aanbesteding en uitvoering richting verschillende marktpartijen.

Je stelt een risicogestuurd inkoopplan op dat je afstemt op de mogelijkheden in de markt en de marktbenadering. Je begeleidt het aanbestedingsproces en adviseert en signaleert bij de contractuitvoering over de naleving van het contract en contractwijzigingen en ziet daarbij toe op de contractbeheersing.

Je draagt zorg voor het VTW proces.

Je maakt deel uit van een Integraal Projectmanagement (IPM) Team en werkt als adviseur inkoop- en contracten in samenwerking met de contractmanager.

Als onderdeel van dit team zoek je regelmatig afstemming met het projectteam, stakeholders en andere relevante disciplines en zorg je voor optimale kennisuitwisseling.

Je werkt nauw samen met jouw collega’s. Je fungeert als vraagbaak voor inkoop- en contractzaken. Je zorgt voor duidelijke informatievoorziening.

Je zet de nieuwste ontwikkelingen om naar praktische verbeteringen van jouw vakgebied en het werkproces aanleg en onderhoud.

Verder lever je een aantoonbare bijdrage aan kwaliteits- en kennisborging.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van inkoop- en contractmanagement binnen de sector grond-, weg- en waterbouw;
 • Je hebt kennis en ervaring met onder andere UAV-GC.
 • Bedrijfsprofiel

  Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Jij gaat aan de slag bij een (grote) overheidsorganisatie waar persoonlijke ontwikkeling een prioriteit is.

  Je werkt met rond de veertig (jonge) mensen die vooral plezier hebben in wat ze doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • goede ontwikkelmogelijkheden;
 • een telefoon en laptop van de zaak;
 • goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • leuke uitjes en gezellige collega’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier