Verzorgende IG
Sevagram
Hulsberg, PB, NL
2 dagen geleden

De druk in de zorg is hoog, dat weet jij als geen ander. Samen pakken we ons bij elkaar. Samen met je collega’s, voor onze cliënten, hun families (of vrienden) en voor jou! Zo zorgt Sevagram als Planetree gecertificeerde ervoor dat de zorg van vandaag morgen nog beter is.

Dit doen we met een luisterend oor, warm hart en oog voor onze bewoners en hun familie, om op deze manier een vertrouwensrelatie richting elkaar te kunnen opbouwen.

Als Verzorgende IG fungeer jij als het eerste aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen.

Ook richting collega’s en leerlingen neem jij je verantwoordelijkheid. Je dient als vraagbaak en onderhoud je contacten met de artsen.

Regelmatig neem je de rol van klantkenner voor je rekening waarbij jij gedurende de dienst eindverantwoordelijkheid draagt voor het gehele zorgproces.

Daarin krijg jij de vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en stimuleren we inbreng van nieuwe ideeën!

Kortom, als verzorgende IG bij Sevagram ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende baan. Je draagt elke dag je steentje bij aan een mooie dag voor onze bewoners.

Werken vanuit je hart.

Zo maak jij het verschil

 • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties
 • Je hebt affiniteit met een van de doelgroepen; Psychogeriatrie (dementie), Revalidatie, Korsakov, Palliatieve zorg, Somatiek of thuiszorg
 • Je werkt graag binnen een groot huis waar iedere afdeling zijn eigen huiselijke karakter heeft en voldoende doorgroeimogelijkheden zijn
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3
 • Waar kun jij op rekenen?

 • Een jaarcontract voor + / - 20 uur (uren in overleg) met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een vast dienstverband
 • Salaris volgens FWG 40 cao VVT (maximaal € 3.060,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur)
 • We kijken samen welke locatie het beste bij je past dicht bij jou in de buurt : Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Hulsberg, Gulpen of Vaals
 • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
 • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden
 • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer
 • Pak deze kans en solliciteer!

  Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv en een motivatie via de sollicitatiebutton.

  We laten ons graag verrassen! Heb je vooraf nog vragen? Voor meer informatie kun je bellen met (je misschien wel nieuwe collega’s van) Team Recruitment.

  Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. Een referentieonderzoek en assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier