Functioneel Applicatiebeheerder - Den Haag - € 2.737 - € 4.400 p/m
Rijksoverheid
Den Haag, NL
2 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Functioneel beheerder (Exact)

Functieomschrijving

Het primaire proces van het CIBG is onlosmakelijk verbonden met ICT. Als de systemen niet werken, kan dit niet alleen impact hebben op het primaire proces van CIBG, maar ook daarbuiten.

Alles staat of valt met de inrichting en het beheer van onze systemen en dat is precies waar jij je als proactieve functioneel beheerder / informatieanalist mee bezig gaat houden.

Jouw drive om te innoveren en zaken continu te verbeteren kun je bij ons ten volle inzetten. Zo heb je contact met afnemers en leveranciers om hun vragen en behoeften en de hoofdoorzaken van incidenten in de dienstverlening boven tafel te krijgen.

Op basis van deze klantsignalen én nieuwe kennis weet je steeds met verbetervoorstellen te komen en knopen door te hakken als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening.

Jij zorgt voor de juiste werking van onze systemen. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, continuïteit en doorontwikkeling van een of meerdere applicaties.

Als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd, ben jij degene die scherp heeft wat de impact hiervan is op de bedrijfsprocessen en administratieve organisatie.

Vervolgens vertaal je de informatiebehoeften naar de functionaliteiten, adviseer je over prioritering en begeleid je de implementatie van nieuwe functionaliteiten.

Je definieert en accepteert nieuwe versies van applicaties, werkt mee aan het opstellen van testplannen en acceptatietesten en draagt zorg voor het in beheer nemen van nieuwe functionaliteiten, applicaties en diensten.

Je beschrijft, beheert en onderhoudt gebruikersprocedures en ziet toe op correct gebruik daarvan. Nieuwe gebruikers geef je instructie.

Tevens ben je sparringpartner voor in- en externe gebruikers.

Bij het CIBG werken circa 20 functioneel beheerders in Den Haag en Heerlen. De kantoren in Heerlen en Den Haag zijn modern en flexibel ingericht en op loopafstand van het station en centrum.

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma (informatica of bedrijfskunde).
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder en affiniteit met ICT.
 • Ervaring met informatieanalyse is een pré.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met Exact Synergy / Globe.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met BISL , ASL , de ontwikkelmethode Scrum en projectmethodes.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands ).
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, omgevingsbewustzijn en leervermogen.
 • Je bent doel- en resultaatgericht.
 • Je weet goed verbindingen te leggen met andere teams binnen de organisatie. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, maar zo nodig beschik je over voldoende overtuigingskracht om mensen op een plezierige manier mee te nemen’ in jouw visie op basis van inhoudelijke argumenten.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier