Oproepkracht De Klinker
Amstelring
De Klinker, Amsterdam
6 dagen geleden

Werkplek

Lunchcafé, salsa-avond, kaartclub, roze loper en verschillende culturen. Dat is Huis van de Buurt De Klinker, het bruisende woonzorgcentrum in het hart van de Kinkerbuurt, dichtbij de kleurrijke Ten Katemarkt.

Met Tramlijn 7 en 17 stop je er zo.

De Klinker heeft twintig zorgappartementen voor relatief zelfstandige bewoners en zes kleinschalige groepswoningen met zorgvragen op het gebied van psychogeriatrie, NAH, lichamelijke beperkingen en lichte psychiatrische problemen.

Wij spannen ons in om voor iedereen goede zorg te bieden, met veel aandacht voor welzijn en activiteiten. Je voelt het al zodra de schuifdeuren opengaan.

Een plek waar je jezelf mag zijn en waar iedereen welkom is. Wij streven daarom naar een afspiegeling van de maatschappij : hier wonen en werken mensen, met een verschillende achtergrond en (sexuele) identiteit, met respect voor elkaar.

Dat geldt voor de bewoners hun naasten, alle medewerkers en de vele vrijwilligers, leerlingen en stagiaires waarmee wordt samengewerkt.

De Klinker maakt onderdeel uit van zorgorganisatie Amstelring.

Functie

Samen met een multidisciplinair team ben jij als oproepkracht verantwoordelijk voor het ondersteunen van bewoners. Dit doe je vol liefde en overgave, waarbij je graag dingen aanpakt.

Daarom kom je ook zo goed tot je recht in ons zelforganiserend team met leuke collega's. Je voert de werkzaamheden uit die aansluiten bij jouw opleidingsniveau.

Dit doe je allemaal volgens de individuele zorgplannen die je zelf opstelt in overleg met de bewoners, hun mantelzorgers en het multidisciplinair team.

Je zult alle diensten draaien, incidenteel is dat ook een nachtdienst, maar dat komt niet vaak voor.

Profiel

Bij De Klinker willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • Diploma Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3, of Verpleegkundige niveau 4.
 • Groot hart voor ouderen(zorg).
 • Zelfstandigheid in het werk, maar ook gericht op samenwerking binnen het team.
 • Alertheid : Je constateert veranderingen bij de bewoners vroegtijdig.
 • Communicatieve vaardigheid : je weet goed te rapporteren wat je hoort en ziet.
 • Beschikbaarheid ook ’’s-avonds en in het weekend. Incidenteel zul je nachtdiensten werken.
 • Je hebt een gezonde leefstijl en weet een juiste balans te vinden in werk, privé en gezondheid.
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT, ingeschaald naar je niveau.

  Mooier kunnen we het niet maken. Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Mooie extra’s zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier