Meewerkend voorman
dbschenker
Tilburg, North Brabant, Netherlands
4 dagen geleden

Your tasks

De afdeling Heb jij een passie voor de logistiek? Hou je van de hectiek en dynamiek van deze branche? Heb je daarnaast al leidinggevende ervaring opgedaan en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij een wereldspeler in de logistiek?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging Tilburg Vossenberg zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers die je begeleidt, motiveert en coacht.

Hiernaast zorg je er in deze afwisselende functie voor dat de operatie van onze klant op rolletjes loopt. De functie Als Meewerkend Voorman heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden :

 • Je zorgt voor een goede onderlinge samenwerking in je team van 5 tot 15 warehouse medewerkers. Verder motiveer en faciliteer je medewerkers en til je het team naar een hoger niveau
 • Je coƶrdineert de werkzaamheden op de afdeling en zorgt ervoor dat deze efficiĆ«nt, veilig en goed worden uitgevoerd
 • Je zorgt ervoor dat deadlines worden behaald en afspraken met de klant worden nagekomen. Bij problemen ben jij dan ook het eerste aanspreekpunt.
 • Je stelt prioriteiten, geeft aanwijzingen en instructies en denkt mee over mogelijke oplossingen

 • Je stelt verschillende rapportages op en analyseert deze
 • Je denkt mee over mogelijke verbeteringen ten aanzien van werkmethoden, processen, hulpmiddelen en de inrichting van het warehouse
 • Requirements

  Wij vragen Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan wil gaan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

  Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel en hebt overtuigingskracht.

 • Bovendien zoeken wij een Meewerkend Voorman met de volgende eigenschappen en kwaliteiten :
 • Je hebt al leidinggevende ervaring opgedaan
 • Je hebt ruime ervaring in een warehouse / in de logistiek
 • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken; de ene week werk je van 6.00 tot 14.30 uur, de andere week van 14.30 tot 23.00 uur
 • Aangezien het werk fysiek zwaar kan zijn, is het belangrijk dat je lichamelijk fit bent
 • Wij bieden Een baan om trots op te zijn bij een Top 3 wereldspeler in de logistiek. Je komt terecht op een prettige werkplek, met een fijne werksfeer en een informele bedrijfscultuur.

  Je krijgt als Meewerkend Voorman veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Je functie kun je uitvoeren met veel vrijheid binnen een team dat altijd open staat voor nieuwe initiatieven en verbetervoorstellen.

  Wij bieden je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ADV dagen, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag en toeslag over overwerken.

  Ben jij de nieuwe Meewerkend Voorman die ons enthousiaste warehouse team komt versterken? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

  Our offer

  At DB Schenker, you are part of a global logistics network that connects the world. A network that allows you to shape your career by encouraging you to contribute and truly make a difference.

  With more than 72,000 colleagues worldwide, we welcome diversity and thrive on individual backgrounds, perspectives and skills.

  Together as one team, we are Here to move.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier