Servicedeskmedewerker ict
InWork B.V.
Zwolle, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Heb je ervaring op een servicedesk en is het tijdvoor een volgende stap? Kom je snel tot de kern van een probleem enstel je de juiste prioriteiten?

Dan zoek ik jou! Jouwverantwoordelijkheden bestaan uit het afhandelen van storingen enaanvragen volgens afspraak. Jouw kennis van ITIL komt hierbij goedvan pas, waardoor je kwalitatief hoogstaand werk levert.

Ook houdje alle incidenten nauwkeurig bij en houd je de eindgebruiker op dehoogte van de status. Je bent gemotiveerd om incidenten op telossen, zodat de gebruiker weer zo snel mogelijk aan de slag kan.

Bovendien signaleer je knelpunten en draag je graag verbeteringenaan. Door gebruik te maken van ons online e-learning platform krijgjij de kans om nog meer kennis op te doen.

Via ons platform heb jenamelijk toegang tot alle belangrijke en officiële ICTcertificaten. Dit geeft jou de mogelijkheid om te werken naar eenvervolgstap...

bfc0cfe0032caba97e2c02a6cf700bc4

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier