Verpleegkundige – Vaste Nachten – Thuiszorg
LEKZ
Nieuwegein
6 dagen geleden

Een Verpleegkundige in de wijk, voor vaste nachten, daar zijn wij naar op zoek! Voor een van onze opdrachtgevers, een ondernemende zorginstelling in de thuiszorg, regio Nieuwegein.

Je mag zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken. Wil jij bijvoorbeeld 20 uur per week werken, dan is dat mogelijk. Spreek je wensen uit! Het betreft het werken van alleen nachtdiensten.

Als Verpleegkundige in de wijk beteken je veel voor cliënten. Het doel is natuurlijk dat cliënten de beste zorg krijgen en vertrouwd thuis kunnen wonen.

Maar dat kunnen zij niet alleen. Spring jij zelfstandig in de auto om in actie te komen als er calamiteiten plaatsvinden in de nacht?

Wanneer cliënten s nachts in de problemen komen en ze je nodig hebben?

Het team en de sfeer

Je komt te werken in een klein team. Daarnaast werk je zelfstandig in de nachten. Je kunt contact opnemen met teams in naast gelegen gebieden of met de beveiliger mocht dat nodig zijn.

Ook krijg je een auto van de zaak. Je hoeft dus niet in bezit te zijn van een eigen auto.

Deze organisatie heeft goede kernwaarden zoals; veiligheid en plezierig werken. Het is gezellig op de werkvloer en de sfeer in informeel.

Er vinden coachingsdagen plaats om de band met collega’s te versterken en elkaar aan te vullen. De cliënt is koning, maar niet altijd voor deze organisatie.

Medewerkers zijn ook belangrijk en mogen hun grenzen geven wanneer het nodig is.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wat aantrekkelijk is, is dat deze organisatie dus enorm veel waarde hecht aan jou als persoon. Je ontvangt een automatische pensioenopbouw.

Natuurlijk ontvang je ook onregelmatigheidstoeslag volgens CAO VVT. Tot slot bezit deze organisatie een eigen opleidings academy om continu up-

to-date te blijven van de ontwikkelingen. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden. Deze organisatie laat talent niet zomaar gaan, wil jij na een tijdje een andere functie vervullen?

Dan is dat zeker bespreekbaar. Heb jij wensen? Spreek het uit!

Functie eisen Verpleegkundige in de wijk :

 • Je hebt een diploma MBO Verpleegkunde in bezit;
 • BIG-Geregistreerd.
 • Arbeidsvoorwaarden :

 • De functie is ingeschaald in FWG 45 tussen de €2.338,08 en €3.153,90 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
 • Het opstellen van je eigen arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Een vaste baan als Verpleegkundige in de wijk voor vaste nachten tussen de 24-32 uur per uur (uren zijn naar wens bespreekbaar);
 • Ruimte voor ontwikkeling en scholing;
 • Een automatische pensioenopbouw;
 • Een dertiende maand;
 • Het werken van alleen nachtdiensten;
 • Werken bij een warme organisatie met een informele werksfeer!
 • Waarom via LEKZ?

  LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Solliciteren Verpleegkundige Vaste Nachten :

  Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?

 • Stap 1 : Aarzel niet en solliciteer dan voor vrijdag 7 juni 2019. Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie ->
 • 06 23 42 52 94 (bellen) / denise lekz.nlOf klik om mobiel via Whatsapp te solliciteren!

 • Stap 2 : Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
 • Stap 3 : Binnen twee werkdagen ontvang je dan ook een reactie per mail of telefoon.
 • en KLAAR de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!

  Voor andere Verpleegkundige vacatures op deze locatie, klik .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier