Melker avond
AB Vakwerk
Medemblik, Noord Holland, NL
7 uur geleden

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een melker die twee tot drie middag / avond melkingen op zich kan nemen. Het gaat om enkele avonden, door de week.

Na een inwerkperiode zal je zelfstandig en met eigen inzicht te werk gaan.

Wij vragen :

Wij zoeken een medewerker woonachtig in de regio Medemblik. Je hebt enige ervaring met melke en affiniteit met de agrarische sector.

Ook als je nog weinig ervaring hebt nodigen we je uit om te solliciteren.

Je bent twee tot drie vaste avonden in de week beschikbaar.

Wij bieden :

Wij bieden een vaste baan bij een leuke opdrachtgever. Het salaris is volgens het cao Dierhoudeij, eventuele reiskosten worden vergoed.

Indien je meer uren wilt werken zijn er mogelijkheden om deze klus met andere opdrachtgevers te combineren. Daarnaast zijn er leuke doorgroeimogelijkheden bij AB Vakwerk.

Wil je meer informatie of in aanmerking komen voor deze functie? Reageer dan snel en laat ons weten waarom jij graag als melker aan de gang wilt!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier