Account Manager: Consumer Services
Whirlpool Corporation
Breda, NL
4 dagen geleden

Whirlpool Corporation (NYSE : WHR) is committed to being the best global kitchen and laundry company, in constant pursuit of improving life at home.

In an increasingly digital world, the company is driving purposeful innovation to meet the evolving needs of consumers through its iconic brand portfolio, including Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, JennAir, Indesit and Yummly.

In 2021, the company reported approximately $22 billion in annual sales, 69,000 employees and 54 manufacturing and technology research centers.

Whirlpool Corporation is consistently recognized by FORTUNE as one of the World’s Most Admired Companies. Our values are the driving force behind everything we do.

Integrity, Respect, Inclusion & Diversity, One Whirlpool, and Spirit of Winning propel our teams to excellence. Get to know us and see what it's like to be part of a company that is in constant pursuit of improving life at home.

About the job

Account Manager : Consumer Services

Momenteel zijn wij op zoek naar een Accountmanager : Consumer Services voor de regio Utrecht-Breda #LI-Hybrid. Wil jij deel uitmaken van een geweldig, gepassioneerd team en zorg dragen voor klanten in heel Nederland, dan is dit wellicht de nieuwe uitdaging die je zoekt.

JOUW ROL : je kunt een impact maken

Je speelt een sleutelrol in ons sales team om onze footprint uit te breiden en onze succesvolle groei voort te zetten. Als Account Manager : Consumer Services zal je de verkoop maximaliseren via een portfolio van B2B & B2C kanalen (zoals Service Partners, Key Accounts en Trade Partners, Out of Network-service partner dealers en groothandelaars).

Je helpt de samenwerking met klanten te stimuleren rond de adoptie van onze diensten, het maximaliseren van de sales performance en het creëren van een meerwaarde voor iedereen.

Door middel van ondersteuning en advies van een team van doorgewinterde professionals, en "on the job" ervaring, zul je met succes in contact treden met onze corporate B2B & B2C prospects en klanten, de implementatie van het product portfolio beheren, zakelijke kansen bespreken en stabiliteit creëren.

Dit is een unieke kans om de belangrijkste technische verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen, waaronder stakeholder management en het behalen en overtreffen van omzetdoelstellingen.

De belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Het regelmatig bezoeken van accounts / klanten in de markt, het onderhouden van goede relaties en het bespreken van zakelijke kansen, productkennis en promoties.
 • Maximaliseren van de sales executie en sales performance, het bereiken van sales targets en marges in lijn met het profit plan.
 • Implementeren van een georganiseerd verkoopproces om marktpenetratie uit te breiden en business development te stimuleren.
 • Managen van de implementatie van het product portfolio binnen de marktkanalen en het verbeteren van het product's concurrentiepositie.
 • Drive business development.
 • Vereisten

  Om succesvol te zijn in deze rol heb je +4 jaar ervaring als sales representative of account manager, bij voorkeur in een soortgelijk netwerkkanaal of productlijn.

  Je hebt plezier en passie voor sales en ziet jezelf terug in de omschrijving van een leergierig, snel lerend, dynamisch individu die wil presteren.

  Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Je bent een ondernemend persoon met sterke communicatie- en verkoopvaardigheden, waarbij je de klant centraal stelt en continu op zoek bent naar kansen en verbeteringen.

  Herken jij jezelf in (een deel van) bovenstaand profiel, neem dan contact met ons op!

  Wat bieden wij :

 • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een informele, maar professionele werkomgeving waar collega's elkaar ondersteunen en werken aan een gemeenschappelijk doel
 • Volop mogelijkheden om initiatief te nemen, mee te bewegen en door te groeien binnen onze organisatie
 • Hoe te solliciteren

  Als je geïnteresseerd bent om te werken met ons zeer getalenteerde en gemotiveerde wereldwijde team, klik dan op de knop om te solliciteren.

  Als je vragen hebt voordat je wilt solliciteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via lili kovacsik randstad whirlpool.com

  We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Connect with us and learn more about Whirlpool Corporation. See what it's like to work at Whirlpool by visiting Whirlpool Careers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier