Timmerman
Faber Personeelsdiensten
Enschede, Nederland
5 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Wil jij als timmerman of timmervrouw meewerken aan een mooiere omgeving en blije klanten in de regio Twente? Wij zijn per direct opzoek naar timmermannen of timmervrouwen die blij worden van hun werk!

Werk jij als timmerman / timmervrouw bijvoorbeeld liever aan een groot nieuwbouwproject of bouw je liever een grote vrijstaande villa?

Of gaat jou voorkeur uit naar meer klant- en servicewerk? Wij werken samen met toonaangevende bouw- en timmerbedrijven in de omgeving Twente .

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jij als timmerman blij van wordt.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een timmerman die opzoek is naar meer uitdaging en variatie in zijn werk, meer zekerheid doormiddel van een vast contract of werk dichterbij huis .

Wat wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan als timmerman of timmervrouw in de regio Twente. Bij Faber ontvang je een salaris conform bouw cao tussen de €2.

300 en €2.980 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. BPF bouwpensioen bouw je vanaf je eerste werkdag op en je maakt gebruikt van het tijdspaarfonds.

Wat o.a. betekend dat jij je vakantiegeld netto krijgt uitbetaald!

Wij willen er graag voor zorgen dat jij je als timmerman verder ontwikkelend gedurende je loopbaan bij Faber. Om hiervoor te zorgen bieden wij jou de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar te volgen op onze kosten! Ook hebben wij een spaarpunten systeem bij Faber, waar je ieder gewerkt uur punten opspaart waar je super gave cadeaus van kan uitzoeken, in onze eigen webshop! Hierbij kun je denken aan, gereedschap, huishoudelijke artikelen of dagjes weg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier