Algemeen Directeur
ATD Machinery
Hapert
1 dag geleden

Ondernemende mensgerichte leider die vanuit bewezen technische en bedrijfskundige expertise in een (internationale) maakomgeving op korte termijn operationeel en commercieel wil excelleren en op lange termijn strategisch wil innoveren.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en uitvoeren van de organisatie strategie van ATD Machinery.

Je bepaalt samen met je team de visie en draagt die uit op een manier waarbij zowel klanten als medewerkers weten waar ze aan toe zijn.

Je leidt de organisatie daarbij naar het next level in haar bestaan. Je optimaliseert en breidt de bestaande core business uit vanuit continue vernieuwing van het assortiment.

Je professionaliseert de global sales benadering om klantprojecten optimaal te vertalen naar realistische engineering, productie en service oplossingen.

Daarnaast trek je zelf de kar om de komende jaren actief nieuwe haalbare product-markt combinaties te realiseren. Je benut daarbij de kansen die geboden worden door de aanwezige expertise en mogelijke nieuwe investeringen.

Je coacht je team (5 managers en 60 medewerkers) in hun persoonlijke ontwikkeling waarbij je verder bouwt aan een cultuur van continue leren en innoveren met een duidelijke rol voor eigen verantwoordelijkheid van alle managers en medewerkers.

Je rapporteert aan de aandeelhouder.

Gevraagd wordt een afgeronde technisch / bedrijfskundige WO opleiding. Minimaal 10 jaar werkzaam in een vergelijkbare rol in de machinebouw of daaraan gerelateerde industrie.

Je voelt je thuis in een ambitieus familiebedrijf met een pragmatische hands-on mentaliteit. Je beschikt over een bewezen set van vaardigheden qua communicatie, analytisch vermogen, ondernemerschap, sturend vermogen, visie en verbindend leiderschap.

Change management ervaring in de food, metaal-, of verpakkingsindustrie is een belangrijke pre.

 • Je beschikt over internationale sales & business development ervaring in een relevante branch
 • Je bent van nature een mensenmens die medewerkers weet te enthousiasmeren binnen een resultaatgerichte omgeving.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.
 • Je reist ongeveer 25% van je tijd in binnen- en buitenland.
 • ATD Machinery biedt een uitdagende en beslissende rol waarin je vanuit een gedragen visie meebouwt aan een wendbare, toekomstbestendige organisatie.

  Veel vrijheid om de strategische en technologische roadmap te bepalen en daarbij sales met businessdevelopment te koppelen.

  Een modern pand en infrastructuur met alle basiscomponenten voor een great-place-to-work. Een familiebedrijf in een ambitieuze, financieel zeer sterke groep met korte lijnen.

  Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier