Allround storingsmonteur
Four Life Sciences
Hilversum, Noord Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Allround storingsmonteur Wat ga je doen? Je bent als allroundstoringsmonteur te werk in een organisatie die de volgende stap aan het maken is.

Nieuwe investeringen in de productie vanaf 2020, een innovatieve manager en een team die weet wat er voor nodig is. Schouders eronder zetten en gaan.

Jij gaat in dit team werken aan de verdere ontwikkeling en zorgen voor een continue productie. Ze hebben een duurzaamheidsbeleid waar ze de werknemers graag in betrekken.

Een vooruitstrevende organisatie dus. Wat wordt jou geboden?

 • Salaris van + / - €3400,- (ervaring verreist)
 • Duidelijke groei mogelijkheden voor de toekomst, waar ze een persoonlijk plan voor opstellen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een CAO;
 • Een zelfstandige functie waarbij je je kan specialiseren in je eigen field. Wat wordt er van jou verwacht?
 • Een afgeronde opleiding gericht op elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of soort gelijke opleidingen;
 • Ervaring in een productie omgeving is een grote pre;
 • Zelfstandig en gemotiveerd;
 • Je bent ambitieus, leergierig en zou graag deze maand nog willen starten. Waar ga je werken? In deze organisatie uit de kunststofproductie ben je geen nummer, hier ben je iemand waar naar de toekomst mee wordt gekeken.
 • Hier kan je jezelf ontwikkelen in welke fase dan ook (junior, medior of senior). Gebeten door de techniek? Dan zit je hier goed.

  Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 (0) 38 08 29 40.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  FOUR life sciences the recruitment scientists Locatie Hilversum BE AMBITIOUS. Milou van der Waarde +31 (0) 107542777

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier