Tank engineer/consultant
PPM Werkt
Papendrecht, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Onze klant is een toonaangevend ingenieursbureau in hun vakgebied. Zij hebben heeft sinds de oprichting talloze projecten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Onze klant is tevens dé partner als het gaat om engineering van alle overige staalconstructies. Zij zijn o.a. betrokken geweest bij de engineering van staalconstructies van stadions, bruggen en treinstations.

In verband met het naderende pensioen van een van hun specialisten zijn zij op zoek naar een tank engineer met ruime kennis van de verschillende normen en richtlijnen en interesse in zowel engineering als consultancy.

Functie-omschrijving : Je zult zelfstandig meer of minder complexe tankinstallaties en -systemen ontwerpen of beoordelen, waarbij je voortdurend toetst aan de normen en richtlijnen Natuurlijk houd je daarbij rekening met de afgesproken kwaliteit, prijs en levertijd.

Je leert graag van je collega’s maar schuwt ook het delen van jouw kennis en vaardigheden niet. Je stemt voortdurend je werkzaamheden af met de projectleider of met de klanten voor wie je werkt.

Die klanten zijn veelal toonaangevende bedrijven in de industrie. Je werkt samen met de klant aan een praktische en technische verantwoorde constructie.

Je bent in staat om net even wat verder te denken en ziet geen probleem maar oplossingen. Je voert zelfstandige (hoofd)berekeningen uit, en schuwt ook het oppakken van engineeringswerkzaamheden niet.

Loop je in, op of rond een tank, dan zie je wat eraan gedaan moet worden om die veilig te opereren. Functie-eisen : Opleidingsniveau : HTS of TU, bij voorkeur werktuigbouwkundige richting Aantoonbare kennis van ervaring met voorschriften, normen en richtlijnen voor het ontwerpen, bouwen, beheren, inspecteren en onderhouden van opslagtanks voor de petrochemische industrie PSG-richtlijnen, API-codes en Eurocodes, bijvoorbeeld EEMUA TankAssessor certificaat.

Ervaring met diverse tekenprogramma’s (AutoCad, Inventor) en goede vaardigheden in excel Gedreven om alles te weten van jouw vakgebied en de vraagbaak te zijn voor de klant Je bent een loyale teamplayer Je spreekt en schijft goed Nederlands en Engels Wij bieden : Een uitdagende omgeving waarin je, samen met de kennis en vaardigheden die je hebt, je kunt ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied.

Wij zijn een bedrijf dat aan de voorkant van de kennis staat en onszelf altijd willen uitdagen de beste te zijn, dus we ondersteunen je graag in het verder ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier