Administratief Medewerker bij Nationale Nederlanden
Randstad
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Behoor jij tot één van de beste administratief medewerkers en zoek jij een nieuwe dynamische omgeving? Dan zoekt Nationale Nederlanden Rotterdam of Den Haag jou!

Nationale Nederlanden zoekt administratief medewerkers op veel verschillende gebieden. Zo kan je aan de slag op het gebied van hypotheken, pensioenen, hr, proces support, instroom zakelijke verzekeringen etcetera.

Kortom, wanneer jij aan de slag wil als administratief medewerker hebben wij altijd de geschikte baan voor jou!

Nationale Nederlanden is één van de grootste financiële dienstverleners van dit moment. Een grote en internationale organisatie die jou als medewerker belangrijk vindt.

Er is maar één Nederlander zoals jij.’ Deze slogan vertaalt zich ook door naar haar medewerkers. Zo willen zij duidelijke loopbaanpaden creëren en kan jij als medewerker goed tot je recht komen.

Ontwikkeling voor jou als persoon maar ook innovatie in de financiële markt, geen dag is hetzelfde.

Wekelijks zijn er nieuwe vacatures voor jou als administratief medewerker te vinden. Daarom gaan Defne en Kevin en Casper namens Randstad en Nationale Nederlanden graag het gesprek met jou aan.

Wie ben jij en wat vind jij belangrijk in jouw werk? Kortom, welke functie en afdeling past het beste bij jou en je wensen?

Jij bent de beste kandidaat wanneer :

 • Jij minimaal een HBO diploma in je bezit hebt;
 • Jij al ervaring hebt met administratieve werkzaamheden;
 • Jij graag uitgedaagd wil worden en mee wil denken over processen en werkwijzen;
 • Jij een salaris wil tussen €11,49 en €14,00 euro;
 • Jij minimaal 32 en maximaal 40 uur wil werken.
 • Solliciteer vandaag nog en zet in jouw motivatie waarom jij gemotiveerd bent om bij Nationale Nederlanden aan de slag wil gaan als administratief medewerker in Rotterdam.

  We spreken elkaar snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier